برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

قاسم‌پور: امیدوارم دلم برای صنعت نفت آبادان تنگ نشود

سرمربی جدید داماش دورود گفت: به هیچ وجه دلم برای نفت آبادان تنگ نشده و امیدوارم هیچ زمان هم تنگ نشود.

ابراهیم قاسم‌‌پور  در مورد قراردادش با باشگاه داماش دورود به عنوان سرمربی این تیم برای فصل آینده لیگ دسته اول گفت: بیشتر از آنکه در این قرارداد مسائل مالی مطرح باشد، یک قرارداد قلبی و دوستانه مطرح است و من با عابدینی رفاقتی قرارداد امضا کردم.
وی ادامه داد: در فوتبال ما کوچک و بزرگ معنا ندارد. در این فوتبال نه به لیاقت‌ها کار دارند و نه به توانایی و سوابق بلکه زد و بند حرف اول را می‌زند.

قاسم پور تأکید کرد: هدفم کار کردن و خدمت به فوتبال و این فصل به داماش دورود است.
وی در مورد اینکه علاقمند به حضور در تیم‌های خوزستانی نیست؛ گفت: به نظر می‌رسد که خوزستانی‌ها با من خوب نیستند و دل خوشی از بنده ندارند.
سرمربی جدید داماش دورود افزود: دلم اصلاً برای نفت آبادان تنگ نشده است. در این تیم با خیلی‌ها از جمله من برخورد خیلی خوبی شده است! به همین دلیل دلم برای این تیم تنگ نشده و امیدوارم هیچ موقع هم دلم برای این تیم آبادانی تنگ نشود.
تاریخ: 1390/3/20
موضوع: فوتبال
کلمات کلیدی: ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: