برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

تدابیر شدید امنیتی برای خروج اتوبوس پرسپولیسی ها

در حالی که اعضای تیم پرسپولیس با اسکورت ویژه نیروی انتظامی ورزشگاه را ترک می‌کردند شیشه های اتوبوس حامل اعضای تیم پرسپولیس شکسته شد. نیروی انتظامی بلافاصله وارد عمل شد اما از راننده اتوبوس خواسته شد با وجود شکسته شدن شیشه به حرکت خود ادامه دهند.

اتوبوس حامل تیم پرسپولیس تهران در حالی از ورزشگاه تخت انزلی خارج شد که بیش از 20 ماشین انتظامی و حراستی اتوبوس این تیم را اسکورت کردند.

 

در شرایطی که بیش از دو ساعت از اتمام دیدار تیم‌های پرسپولیس و ملوان در فینال جام حذفی گذشته است، اتوبوس حامل تیم پرسپولیس با همراهی 20 خودرو و حدود یکصد نفر از مامورین نیروی انتظامی در حال خروج از استادیوم تختی انزلی می‌باشند این در شرایطی است که تعدادی از هواداران تیم ملوان از که باخت تیم‌شان مقابل پرسپولیس ناراحت هستند با موتورسیکلت‌های شخصی در حال تعقیب اتوبوس تیم پرسپولیس هستند و مامورین انتظامی به شدت در حال مراقبت از اتوبوس پرسپولیس می‌باشند.

 

لازم به ذکر است ازدحام اطراف استادیوم تختی انزلی به نحوی است که بسیاری از بازیکنان ملوان نظیر بابک پورغلامی، پژمان نوری و سعید سالارزاده با استفاده از موتورسیکلت هواداران ملوان در حال عزیمت به منازل‌شان هستند.

تاریخ: 1390/3/20
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: