برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

/جام جهانی تیراندازی با کمان ـ آنتالیا/ قهرمانان ریکرو انفرادی مردان و زنان مشخص شدند

خبرگزاری فارس: قهرمانان ریکرو انفرادی مردان و زنان جام جهانی تیراندازی با کمان 2011 آنتالیا مشخص شدند.


به گزارش باشگاه خبری فارس «توانا»، در ادامه روز پنجم رقابت‌های جام جهانی تیراندازی با کمان 2011 آنتالیا عصر امروز دیدارهای رده‌بندی و فینال ریکرو انفرادی مردان در غیاب کمانداران کشورمان برگزار شد.
در دیدار فینال زنان داسومی جونگ از کره‌جنوبی با برتری بر بابو کی دیگر کماندار زن کره‌ای قهرمان جهان شد و مدال طلای رقابت‌ها را به گردن آویخت.
در دیدار رده‌بندی نیز جیونگ هان از کره‌جنوبی با غلبه بر رن هایاکاوا از ژاپن عنوان سومی را به خود اختصاص داد.
همچنین در دیدار فینال ریکرو انفرادی مردان بردی الیسون از آمریکا با شکست دادن جین هیک او از کره‌جنوبی به عنوان قهرمانی جهان رسید و در دیدار رده‌بندی نیز دیمتیری راچوف از اوکراین با غلبه بر ژیائوژیانگ دای از چین به مدال برنز رسید.
کمانداران کشورمان در این رشته از رقابت‌ها در مراحل قبلی از دور مسابقات کنار رفته بودند.
رقابت‌های روز پنجم جام جهانی 2011 آنتالیا با برگزاری این دیدارها به پایان رسید که در این روز یک مدال طلا برای مهتاب پارسامهر و یک مدال نقره برای امیر کاظم‌پور در کامپوند انفرادی زنان و مردان به دست آمد.
انتهای پیام/

تاریخ: 1390/3/21
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: