برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

قهرمانی جهان نیاز به زمان بیشتری دارد وی: نمی‌توانستم از استعدادهای ایرانی در ساندا بگذرم

خبرگزاری فارس: سرمربی چینی تیم ملی بزرگسالان گفت: ایرانی‌ها به قدری در ساندا استعداد دارند که نمی‌توانستم به راحتی از آن بگذرم.


وی یاندونگ در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری فارس اظهار داشت: بعد از بازی های آسیایی گوانگجو به دلیل امتحان کنکور دخترم تصمیم داشتم که از ایران بروم و دیگر هدایت تیم ملی را نداشته باشم اما با مساعدت رئیس فدراسیون ایران توانستم به کشورم برگردم و کارها را به موقع انجام دهم و سپس بازگردم.
سرمربی چینی تیم ملی که مسابقات انتخابی تیم ملی را زیر نظر داشت، افزود: به نظر می رسید که سانداکاران تمرین لازم را نداشتند و آمادگی جسمانی آنها پایین بود معمولاً بعد از یک مسابقه بزرگ ورزشکاران تمرین نمی کنند.
وی درباره وضعیت اعضای تیم ملی حاضر در گوانگجو گفت: فقط 3 سانداکار گوانگجو در اینجا مبارزه کردند. آنها خوب بودند. نه می توانم بگویم راضی هستم و نه ناراضی.
این مربی چینی کار ایران را در مسابقات جهانی امسال بسیار سخت‌تر از سال گذشته دانست و تصریح کرد: ما دو تن از قهرمانان سال گذشته یعنی علی دهقان و حسین اوجاقی را نداریم. مسلماً چینی ها و روس ها نیز بیکار ننشسته اند.
وی با تاکید بر حفظ نایب قهرمانی در پاسخ به اینکه آیا برای قهرمانی هم شانس داریم گفت: ما برای رسیدن به این مهم نیاز به زمان بیشتری داریم مقامی که در گوانگجو به دست آمد حاصل برنامه ریزی سه ساله تک تک اعضای فدراسیون بود. ما تمامی حریفان را آنالیز کرده بودیم و تمرینات بر اساس آن تنظیم شده بود.
سرمربی تیم ایران خاطرنشان ساخت: چینی ها می خواستند در گوانگجو 200 مدال بگیرند اما حمید قلی پور اجازه نداد، آنها از اینکه یک مدال را از دست داده اند ناراحتند و تلاش بیشتری می کنند تا آن را پس بگیرند.
وی افزود: من برای کسب مقام خاصی قول نمی دهم فقط می گویم که نهایت تلاش خود را خواهیم کرد و کسی که سعی می کند باید نتیجه بگیرد.ما 4 ماه برای آماده سازی تیم فرصت داریم که به نظرم نه زیاد است و نه کم ولی نهایت استفاده را از ‌آن خواهیم برد.
سرمربی چینی در پایان استعدادهای سانداکاران ایرانی را ستود و گفت: خوشحالم دوباره در کنار آنها هستم چون واقعاً نمی شود از این هم استعداد و توانایی گذشت.
انتهای پیام/

تاریخ: 1390/3/22
موضوع: رزمی
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: