برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

به دنبال کاناوارو گروسو راهی دوبی می‌شود

خبرگزاری فارس: فابیو گروسو که در جام جهانی 2006 با ایتالیا قهرمان جهان شد ممکن است برای ادامه دوران فوتبالش راهی دبی شود.


به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از TMW، مدافع 33 ساله یوونتوس، دیگر انتخاب نخست خط دفاع این تیم به‌شمار نمی‌رود و باشگاه به او اجازه داده تورین را ترک کند.

مقصد بعدی گروسو، دبی اعلام شده و این بازیکن پیشنهادهای زیادی از باشگاه‌های شیخ نشین دریافت کرده است. اگر گروسو پیشنهاد باشگاه الاهلی را بپذیرد، می‌تواند با هم تیمی پیشین خود در تیم ملی ایتالیا و یوونتوس هم بازی شود.

فابیو کاناوارو که در فینال جام جهانی 2006 کاپیتان تیم ملی ایتالیا بود، از سال 2010 در این تیم اماراتی به میدان می‌رود و در 12 بازی 2 گل نیز برای الاهلی به ثمر رسانده است.

گروسو در تیم‌های پالرمو، لیون و اینترمیلان نیز پیشینه بازی دارد و برای تیم ملی ایتالیا نیز 48 بار به میدان رفته است.
انتهای پیام/

تاریخ: 1390/3/22
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: