از بین رحمتی، گردان و محمدی یکی را میخواهیم مظلومی: حسینی و تیموریان را میخواهیم؛ لوییز در فهرست مازاد است
خبرگزاری فارس: سرمربی استقلال گفت: بازیکن تیم گسترش فولاد را میخواهم اما لوییز را نمیخواهم.
به گزارش خبرگزاری فارس، پرویز مظلومی در جمع خبرنگاران در مورد آندره لوییز اظهار داشت: لوییز خودش دوست دارد در استقلال بماند ولی در لیست مازاد ما قرار گرفته و به جای او علی حمودی را گرفتیم.
وی ادامه داد: در فصل نقل و انتقالات که همه در تعطیلات هستند ما در باشگاه و مشغول کار هستیم.
این مربی از مذاکره باشگاه استقلال با میثم حسینی دفاع چپ گسترش فولاد خبر داد و گفت : به دنبال جذب این بازیکن هستیم و مذاکراتی هم با او داشتیم.
مظلومی در مورد اینکه وی به غیر از ستاره ها به دنبال بازیکنان دیگری هم هست، گفت: چرا فکر می کنید فقط ستاره ها را می خواهیم؟ بودجه نداریم که فقط ستاره جذب کنیم.
وی تاکید کرد که به دنبال جذب آندرانیک تیموریان هم هستند.
مظلومی امروز همچنین در گفت و گو با سایت باشگاه استقلال بر انتخاب یکی از سه دروازه بان به نام های رحمتی، محمدی و گردان تاکید کرده است.
انتهای پیام/
















