برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

انتقال به اراک در هاله‌ای از ابهام!

مراسم انتقال تیم فوتبال نفت تهران به استان مرکزی بدون حضور نمایندگان اراکی برگزار شد.

مراسم انتقال تیم فوتبال نفت تهران به استان مرکزی عصر امروز (یکشنبه) در ساختمان مرکزی ورزش شرکت نفت برگزار شد که نمایندگان اراکی گیرنده تیم حضور نداشتند.

در ابتدای جلسه قنبرزاده، مدیر عامل باشگاه نفت، اظهار کرد: از آنجا که قرار بود نمایندگان اراکی هم در این جلسه حضور داشته باشند اما آن‌ها روز گذشته با ارسال نامه‌ای رسمی اعلام کردند که تیم نفت را در صورت حمایت‌های مالی شرکت ملی نفت ایران می‌خواهند، در غیر این صورت تمایلی به انتقال نفت به استان مرکزی ندارند.

 

وی نامه را برای حضار خواند و تصمیم‌گیری نهایی درباره این بحث را به روزهای آینده موکول کرد. در این جلسه که دو تن دیگر از اعضای هیات رییسه باشگاه نفت تهران یعنی شاه کرمی و آل اسحاق هم حضور داشتند، قنبرزاده گفت: در مملکت و ورزش ما هر جا مشکلی باشد، قطعا با عقلانیت قابل حل است. ما برای هر موضوعی قانون داریم و برای حل مسائل نیاز به جار و جنجال نداریم. طبق مقررات این انتقال با ضوابط قانونی در حال شکل گرفتن بود اما انتقال گیرنده از پذیرش آن امتناع کرد.

 

قنبرزاده در ادامه با بیان ویژگی‌های تیم نفت در قیاس با دیگر تیم‌های لیگ برتر در فصل دهم لیگ برتر اشاره کرد و گفت: ما به لحاظ هزینه رتبه هجدهم را میان تیم‌های لیگ برتری داشتیم اما با این حال پدیده‌های را به واسطه میدان دادن حسین فرکی به آن‌ها به جامعه فوتبال معرفی کردیم. نفت تنها تیمی بود که در هیچ مسابقه کارت قرمز مستقیم دریافت نکرد. میانگین پرداختی ما به بازیکنان 100 میلیون تومان بود و در مجموع هزینه‌هایمان بیش از 4 میلیارد و 100 میلیون تومان نشد.

 

وی خطاب به بازیکنان تیمش گفت: برخی از بازیکنان تماس گرفته و خواهان اخذ رضایت‌نامه بودند که در این مبحث هم فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ قوانین مشخصی دارد و ما طبق آن عمل خواهیم کرد.

 

در ادامه جلسه شاه‌کرمی مدیرکل تربیت بدنی شرکت نفت هم سخنانی را درباره فعالیت‌های ورزشی نفت بیان کرد و حسین فرکی سرمربی تیم فوتبال نفت آخرین سخنران جلسه بود.

تاریخ: 1390/3/22
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: