برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

اسنایدر: نمی‌دانم در اینتر می‌مانم یا نه

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از گازتا دلو اسپورت، وسلی اسنایدر که تعطیلات خود را در لس‌آنجلس می‌گذراند، با این مصاحبه خود به تیتر نخست بسیاری از نشریه‌ها تبدیل شده و به احتمال حضورش در منچستر یونایتد دامن زده است.

اسنایدر در این مورد گفت: با تمام قلبم اینتر را دوست دارم، ولی نمی‌دانم فصل آینده نیز در این تیم خواهم ماند یا نه. هواداران اینتر همواره مرا مورد لطف خود قرار داده‌اند و از اینکه روزی آنها را در کنارم نداشته باشم، می‌ترسم.

وی افزود: فقط خدا می‌داند که آینده در کدام باشگاه خواهم بود ولی از یک موضوع اطمینان دارم و آن این است که اگر در جوزپه مه آتزا ماندم، نهایت تلاشم را به کار خواهم گرفت تا باز هم با این تیم به قهرمانی‌های مختلف برسم.

اسنایدر که در دو فصل اخیر با اینتر توانسته 6 جام را فتح کند ادامه داد: فصل گذشته با خوزه مورینیو 3 جام بدست آوردیم. در این فصل نیز 2 جام را با رافائل بنیتس و یک جام نیز با لئوناردو به ویترین باشگاه اضافه کردیم. همه اینها خاطره‌های خوبی هستند. من طی 2 سال حضور در این تیم به هر چیزی که خواسته‌ام دست یافتم. اگر به تیم دیگری بروم باز هم با تمام قلبم اینتر را دوست خواهم داشت.
تاریخ: 1390/3/23
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: