برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

کربکندی در گفت‌وگو با فارس: یکی پاسخ دهد؛ چه کسی از انصاری‌فرد حمایت می‌کند؟

خبرگزاری فارس: سرمربی اسبق تیم فوتبال راه‌آهن گفت: برایم سؤال بزرگ این است که چه کسی از مدیری که به امضای خود هم متعهد نیست، حمایت می‌کند.


رسول کربکندی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد عدم دریافت مطالباتش از باشگاه راه آهن عنوان کرد: برای من جای سؤال است که چه کسی از محمد حسن انصاری فرد این همه حمایت می کند، در حالی که او مدیری است که حتی به امضای خود هم تعهد ندارد و در بین بازیکنان تیمش به مدیر دروغگو معروف است.

وی افزود: من در هفته هفتم لیگ فصل گذشته با نامه کتبی و با امضای انصاری فرد از راه آهن برکنار شدم. هفته قبل از اینکه نامه برکناری به دستم برسد چکی از باشگاه برای دریافت یک سوم قراردادم گرفته بودم که آن هم به زور گرفته بودم. از این چک به بازیکنان هم داده شده بود.

کربکندی تصریح کرد: وقتی انصاری فرد نامه برکناری را به دستم داد به من گفت آیا باید به غیر از این چکی که گرفته ای پول دیگری هم به شما بدهیم و من هم گفتم، وقتی من برکنار شده ام باید باشگاه همه پولم را بدهد اما مدیرعامل راه آهن گفت شما عصبانی هستی و در فکرت تجدید نظر کن. من هم گفتم اگر پولم را نقد بدهید از 100 میلیون تومان آن می گذرم و نمی گیرم. حتی در برنامه تلویزیونی 90 هم که بحثی در مورد قرارداد من شد خود انصاری فرد مبلغ قراردادم که 350 میلیون تومان بود را اعلام کرد.

این مربی با اشاره به اینکه تاریخ چک باشگاه راه آهن برای 30 شهریور سال گذشته بود اما پاس نشد، به فارس گفت: پس از این موضوع به کمیته انضباطی مراجعه کردم و آنها گفتند باید شکایت کنی. من هم نامه شکایت را برای کمیته انضباطی ارسال کردم. کمیته انضباطی اعلام کرد باید این چک برگشت بخورد. وقتی به بانک مراجعه کردم به من گفته شد این چک با کسر امضا روبه‌رو است. یعنی حتی اگر در حساب باشگاه پول هم بود به دلیل نقص در امضای چک نمی توانستم پول بگیرم.

کربکندی اظهار داشت: در جلسه کمیته انضباطی که با حضور دهمیانی، یکی از اعضای کمیته انضباط، من و انصاری فرد تشکیل شد وقتی دهمیانی شکواییه‌ام را خواند انصاری فرد همه را تایید کرد. انصاری فرد گفت وضعیت باشگاه به لحاظ مالی خوب نیست. من هم بار دیگر گفتم اگر باشگاه پولم را نقد می داد از 100 میلیون آن می گذشتم اما چک هم پاس نشد. با این حال برای اینکه حرفم دو تا نشود می گویم که اگر همین چک را پاس کنید 100 میلیون قراردادم را نمی گیرم.

سرمربی اسبق صبای قم یادآور شد: آقای شریفی رئیس وقت کمیته انضباطی در اواسط جلسه به ما ملحق شد و به انصاری فرد گفت هر کسی از باشگاه راه آهن شکایت می کند متن شکواییه را قبول نمی کنی اما در مورد شکایت کربکندی همه را قبول کردی پس باید همین مبلغ چک را پاس کنی. به هر جهت پس از دو ساعت حاضر شدم از 150 میلیون از قرارداد 350 میلیونی ام بگذرم. 5 روز فرصت دادم تا چکم پاس شود اما دوباره انصاری فرد خواهش کرد که این مهلت 5 روزه یک ماه شود.

کربکندی گفت: وقتی نوبت به امضای تعهد از سوی انصاری فرد برای محقق شدن این قول رسید با این قانون که در صورت پرداخت نشدن پول در این یک ماه 3 امتیاز از راه آهن کسر می شود، روبه‌رو شد و به این موضوع اعتراض کرد. من همان موقع گفتم وقتی به این قانون اعتراض داری به این معنی است که نمی خواهی این چک را پاس کنی ولی در نهایت با قرار بر اینکه خبر رسانه ای نشود، این تعهد امضا شد.

وی ادامه داد: یک ماه گذشت اما باز از پرداخت پول خبری نشد. باشگاه راه آهن که می دانست این چک پول نشده به کمیته انضباطی نامه زد که نتوانستیم این پول را تهیه کنیم اما این 3 امتیاز را هم کسر نکنید و هر حکم دیگری از سوی کمیته انضباطی را می پذیرند. کمیته انضباطی هم به باشگاه راه آهن اعلام کرد با این حساب، باشگاه باید کل 350 میلیون تومان را بدهد و این حکم هم به باشگاه ابلاغ شد. باشگاه راه آهن هم گفت تا قبل از عید این پول را می دهد اما همچنان از پرداخت پول خبری نیست.

کربکندی در ادامه گفت‌وگو با فارس خاطرنشان کرد: در فصل گذشته از چند تیم پیشنهاد سرمربیگری داشتم اما به خاطر اینکه بتوانم همه حق و حقوقم را از راه آهن بگیرم به هیچ کدام از آنها پیشنهاد مثبت ندادم. شریفی به من گفته بود اگر با هر تیمی به توافق برسم پول باشگاه راه‌آهن تا تاریخی که با باشگاه جدید قرارداد بسته ام محاسبه می شود. یک سال از قرارداد من با راه آهن گذشته اما هنوز یک ریال هم از این باشگاه نگرفتم. امیدوار هستم بخش نامه ای که سازمان لیگ ابلاغ کرده مبنی بر این موضوع که باشگاه ها ابتدا باید بدهی های خود را تسویه و سپس قرارداد امضا کنند، اجرایی شود و فقط در حد یک بخش نامه نباشد. این حرکت فدراسیون فوتبال منطقی است و چشم امید همه طلبکارها به آن است.

وی تصریح کرد: می خواهم بدانم در فوتبالی که ادعای حرفه ای بودن دارد، چه مرجعی باید از افرادی حمایت کند که پول هایشان داده نمی شود؟ من این موضوع را حتی به تاج و دکتر سجادی هم گفتم. سجادی گفت این موضوع را فدراسیون باید رسیدگی کند با این حال مدارکت را برای سازمان بفرست تا رسیدگی کنیم اما سجادی هم کاری نکرد. سال هاست در این فوتبال هستم و تا آخرین لحظه می ایستم تا حقم را بگیرم. برای من فقط یک سؤال بزرگ است باقی مانده و آن هم اینکه چه کسی حامی انصاری فرد است؟ کسی که به امضای خود و به تعهدش به کمیته انضباطی پایبندی ندارد. برایم عجیب است که چرا رئیس شرکت راه آهن چیزی به او نمی گوید.

کربکندی در پایان گفت و گو با فارس در مورد پیشنهاد از تیم های لیگ برتری مثل ذوب‌آهن اظهار داشت: پیشنهاد رسمی نداشته ام. من یک مربی حرفه ای هستم و هر پیشنهاد خوبی را مورد بررسی قرار می دهم اما شک نکنید اگر بخواهم با هر تیمی قرارداد امضا کنم با توجه به تجربه حضورم در راه آهن تمام تلاشم را می کنم تا اشتباهی که در راه آهن انجام دادم دیگر تکرار نکنم.
انتهای پیام/

تاریخ: 1390/3/23
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: