برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

به جز طالبی و خلعتبری؛ ذوب‌آهن با تمام بازیکنانش به توافق رسید

خبرگزاری فارس: باشگاه ذوب‌آهن به جز یک مدافع و یک مهاجم خود با سایر بازیکنان برای فصل آینده به توافق رسید.


به گزارش خبرگزاری فارس، مسئولان باشگاه ذوب‌آهن پس از انجام مذاکرات با بازیکنان فصل گذشته خود به جز محمدرضا خلعتبری و فرشید طالبی با سایر نفرات به توافق دست یافتند. به این ترتیب به جز دو بازیکن نامبرده سایر بازیکنان در فصل آینده نیز ذوب‌آهن را همراهی خواهند کرد. در بین افرادی که باشگاه ذوب‌آهن با آنها به توافق رسیده نام شهاب گردان دروازه‌بان این تیم نیز دیده می‌شود.
این در حالی است که در چند روز اخیر صحبت‌هایی مبنی بر حضور گردان در تیم‌های دیگر مطرح شده بود و حتی سرمربی استقلال نیز از این دروازه‌بان به عنوان یکی از گزینه‌های مدنظر خود برای فصل آینده نام برده بود.
گفته می‌شود کار پیوستن خلعتبری به تیم الغرافه قطر مراحل پایانی خود را طی می‌کند و فرشید طالبی نیز درصدد حضور در لیگ کره جنوبی و یا استقلال است.
انتهای پیام/ز

تاریخ: 1390/3/23
موضوع: فوتبال
کلمات کلیدی: ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: