برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

باید بهتر از فولاد باشم / از سپاهان و تراکتورسازی هم پیشنهاد داشتم

بازیکن جدید تیم استقلال گفت: در استقلال باید بهتر از فولاد باشم.
علی حمودی که امروز در باشگاه استقلال حاضر شده بود در جمع خبرنگاران درباره حضورش در این تیم اظهار کرد: یکی، دو سالی بود از باشگاه استقلال پیشنهاد داشتم اما آن موقع شرایط مناسب نبود ولی امسال بازیکن آزاد هستم و تمایل داشتم که در استقلال باشم و شرایط نیز مهیا شد تا امسال بتوانم در خدمت استقلال باشم.

وی افزود: قرارداد من با باشگاه فولاد به پایان رسیده بود و من هم پیشنهادهایی به باشگاه داده بودم که موافقت نکردند. از طرفی از یک تیم بزرگ هم پیشنهاد داشتم که در نهایت به استقلال آمدم.

وی درباره پیشنهادهای دیگرش عنوان کرد: از تیم‌های سپاهان، تراکتورسازی و چند تیم دیگر نیز پیشنهاد داشتم.

حمودی درباره شرایط حضور در استقلال بیان کرد: باید از شرایطی که در فولاد داشتم بهتر باشم چون در تیم بزرگی مثل استقلال هستم و باید در حد این تیم باشم.

وی افزود: در این چند ساله که در لیگ برتر بازی کردم تا جایی که توانستم سعی کردم که کم‌حاشیه باشم و در این چهار، پنج فصل که در لیگ برتر بوده‌ام، هر فصل بالای 30 مسابقه را برای تیمم انجام دادم.

علی حمودی درباره حضور پژمان منتظری و میلاد میداودی در استقلال و تاثیر آن‌ها در تصمیم‌گیری وی گفت: از منتظری تشکر می‌کنم. صحبت‌هایی با او داشتم و او شرایط استقلال را برای من تعریف می‌کرد و با صحبت‌هایی که با پژمان داشتم، ترجیح دادم که به استقلال بیایم.

حمودی با اشاره به تماشاگران فولاد خوزستان اظهار کرد: از تماشاگران فولاد عذرخواهی می‌کنم. آن‌ها دوست داشتند که در آنجا بمانم و از هواداران و مدیریت باشگاه تشکر می‌کنم.
تاریخ: 1390/3/24
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: