برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

تفاوت مونیخی‌ها و کهکشانی‌ها از دید کاپیتان باواریی‌ها لام: بایرن هدفمند می‌خرد، اما رئال فقط بازیکن هجومی می‌گیرد

خبرگزاری فارس: مدافع و کاپیتان تیم فوتبال بایرن‌مونیخ گفت: از جنبه خرید بازیکن، مونیخی‌ها هدفمند خرید می کنند و رئال‌مادرید فقط بازیکن هجومی می‌گیرد.


به گزارش خبرگزاری فارس، فیلیپ لام در گفت‌وگو با بیلد اظهار داشت: از نقطه نظر خرید بازیکن وجه تشابهی میان بایرن و رئال‌مادرید نمی‌بینم. مادریدی‌ها همه ساله فقط می روند و چهار، پنج بازیکن هجومی خریداری می‌کنند. در حالی‌که اگر به خرید‌های ما در بایرن خوب نگریسته شود، مشخص خواهد شد انتقاداتی که از بایرن می شود، درست نیست.
وی ادامه داد‌: در واقع خریدهای ما مهم، هدفمند و برای رفع اشکالات صورت می‌گیرد. در حالی‌که رئال اینگونه نیست.
در این گفت‌وگو مدافع با تجربه باورایی‌ها به نکات دیگری نیز اشاره کرد که اظهارات مدافع ملی پوش آلمانی را می خوانیم:

*آقای لام، فرانتس بکن‌باوئر ، رئیس افتخاری بایرن مونیخ از کریستیان نرلینگر ، مدیر ورزشی تیم انتقاد می کند و می‌گوید در ظاهر، فعالیت هایش زیاد به چشم نمی خورند. شما این انتقاد بر مسئول ورزشی درست می دانید؟
خیر. بازیکنان همه روزه با کریستیان نرلینگر همکاری می کنند. می دانیم کارمان با او در چه زمینه ای است. او یک متخصص کامل در کارش است. مصداق بارز این قضیه همین نقل وانتقالاتی است که به بایرن صورت می گیرد.

* بنابراین حرف بکن‌باوئر را قبول ندارید؟
خیر. این نقطه نظر کسی است که اکنون در متن امور مدیریتی بایرن نیست. متاسفانه از اینگونه اتفاقات معمولا در بایرن پیش می آید، اما ...

* اما چه؟
کسی که همه روزه جریانات روی داده را در متن باشگاه تجربه نمی کند و از دور دست، قضاوت دارد، موضع‌اش نمی تواند همیشه درست باشد. هرکس که کاملا به تیم نزدیک باشد و مدیر ورزشی را ببینید ، متوجه خواهد شد که کریستیان نرلینگر از چه قدرت و کیفیت کاری بالای برخوردار است.

*این اواخر اولیورکان نیز از بایرن مونیخ انتقاد کرده است. حرف او این است که در ورای نقل و انتقالات باشگاه سیاست روشنی وجود ندارد. ظاهرا می گوید که خریدهای بایرن هدف‌دار نیست. فقط مثل رئال مادرید دنبال اسم ها است.
با یک نگاه کارشناسی به خریدهای بایرن مونیخ مشخص می شود که این استدلال درست نیست. در واقع خریدهای ما مهم، هدفمند و برای رفع اشکال‌ها است. اصلا از این جهت بازیکنانی که دقیقا چنین خصوصیاتی دارند جذب تیم می شوند. من هیچ وجه تشابهی از این جهت میان بایرن و رئال مادرید نمی بینم. رئالی که همه ساله فقط پنج بازیکن هجومی خریداری می کند.

*چهارشنبه گذشته راهی تعطیلات تابستانی در یونان شدید. با چه حسی این سفر را آغاز کردید؟
با احساسی بسیار دل انگیز. با این احساس که با وجود یوپ هاینکس، در حقیقت مربی به بایرن باز خواهد گشت که باشگاه را کاملا می شناسد و تیم نیز به او اعتماد کامل دارد و ...
علاوه بر این که خریدهای که انجام دادیم واقعا خیره کننده هستند. برای این منظور فقط کافی‌ است مانوئل نویر از شالکه در نظر بگیرید. وقتی کارش برای انتقال به بایرن درست شد و آن هیاهوی انتقال بالاخره تمام شد، بسیار خوشحال شدم.

*برداشت تان از حضور مانوئل نویر در بایرن چیست؟
نویر واقعا دروازه بانی در کلاس جهانی است، اما حتی دیگر خریدهای ما به گونه ای هستند که می توان گفت در فصل بعد باعث قدرت‌گیری تیم می شوند. این جوری ما باردیگر تاخت و تاز را از سر خواهیم گرفت.

*کارل هاینس رومینیگه در قضیه انتقال نویر می گفت او ژن بایرنی در وجودش است . شما هم متوجه این نکته شده اید؟
ببینید، مانوئل از آن دسته ورزشکارانی است که دنبال برد هستند. اگر منظور از ژن همین باشد، قطعا مانوئل آن را در خود دارد. با این خصیصه می توان به عنوان دروازه بان در تیمی مثل بایرن مونیخ موفق شد. در بایرن ما دروازه بانی مانند اولیور کان داشتیم که وقتی تیم 5 گل می زد و فقط یک گل می خورد عصبانی می شد، این همین روحیه دروازه بانی دربایرن مونیخ است و این ژن در نویر نیز وجود دارد که می تواند به وی برای موفقیت در بایرن کمک کند. بازهم می گویم از اینکه وی به جمع ما پیوسته ، بسیار خوشحالم.

*تازه واردی مثل رافینا می گوید بازیکن روبرویم را عصبانی می کنم. واقعا بایرن به چنین بازیکنی نیاز دارد؟
وقتی ما خوب بازی کنیم، خود به خود تیم مقابل را عصبانی می کنیم. هریک از ما در این حالت باعث عصبی کردن تیم مقابل می شود. ما به بازیکنان با کیفیت در تیم مان نیاز داریم. چیزی که رافینا به طور قطع دارد.

*شما یک متر و 70 سانتی متر قد دارید. رافینا دو سانت از شما بلندقدتر است. با این ترکیب می توان گفت که بایرن کوتاه قامت ترین مدافعین کناری لیگ را در اختیار دارد. چنین چیزی مشکل ساز نیست؟
خیر. قد در زمینه کاری ما آن هم وقتی چندین بازیکن بلندقامت درتیم داریم، مساله ساز نیست. برای این منظور کافیست به تیمی مثل بارسلونا نگاه کنیم. آنها هم دو مدافع میانی بلندقامت دارند،‌اما در کناره ها شباهتی به ما دارند. مهم این است که بتوانی خوب فوتبال بازی کنی .

*آندرس یونکر مربی موقت اواخر فصل تیم باور داشت که تیم جدید بایرن در فصل آینده از همان روز باردیگر تاخت و تاز را شروع خواهد کرد. این حرف را باورکردنی است؟
بدیهی است که چنین چیزی هدف ما است. می خواهیم در لیگ از همان روز اول بدرخشیم.کاری که اصلا راحت نخواهد بود.

*در تعطیلات پاهایتان را روی صندلی خواهیدگذاشت و حسابی لم خواهید داد. از این که چاق شوید نگران نیستید؟
(می خندد) شاید تا حدی چاق شوم ولی چیز غم انگیزی نیست. در همان جلسات اولیه شروع کار همه کاهش وزن پیدا می کنند.من د ر تعطیلات مرتب تنیس بازی می کنم. به طور متوسط 2 ساعت در روز که باعث می شود چاق نشوم و آماده بمانم
انتهای پیام/

تاریخ: 1390/3/27
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: