برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

/هفته یازدهم جی‌لیگ/ پیروزی شاگردان قطبی در خانه اوراواردز

خبرگزاری فارس: هفته یازدهم رقابت‌های لیگ باشگاهی ژاپن (جی‌لیگ) با پیروزی شاگردان قطبی در خانه اوراواردز پیگیری شد.


به گزارش خبرگزاری فارس، در آغاز این هفته از پیکارها، شیمیزو اس‌پالس که هدایت آن برعهده افشین قطبی سرمربی سابق تیم‌ملی ایران است در سایتاما ورزشگاه اختصاصی اوراواردز به میدان رفت و موفق شد با نتیجه 3 بر یک به برتری برسد تا چهارمین برد خود را در این فصل کسب کند و 16 امتیازی شود.

گل‌های این دیدار را بوسنار در دقیقه 24 و تاکاهارا در دقیقه 64 و 86 به ثمر رساندند و تک گل اوراواردز تیم رده شانزدهمی جی‌لیگ توسط اومزاکی در دقیقه 80 به ثمر رسید.
شاگردان قطبی پیش از این بازی صاحب 3 پیروزی، 3 شکست و 4 تساوی شده بودند. شیمیزو با این برد تا قبل از برگزاری سایر دیدارها موقتا تا رده هشتم صعود کرد.
در دیگر دیدار برگزار شده گامبا اوزاکا با نتیجه 2 بر یک از سد یوکوهاما مارینوس عبور کرد.
انتهای پیام/ا

تاریخ: 1390/3/28
موضوع: فوتبال
کلمات کلیدی: ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: