برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

ویسی در گفتگو با مهر:هیچگاه به بازیکنان سرشناس و ستاره متکی نبوده‌ام

قم - خبرگزاری مهر: سرمربی تیم فوتبال صبای قم با بیان اینکه به حضور جوانان در تیم اعتقاد دارم، گفت: به هیچ عنوان به بازیکنان سرشناس و ستاره متکی نبوده‌ام.

عبدالله ویسی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: صبا مدیرانی خوب و متعهدی دارد که با وجود سابقه چند ساله باشگاه صبا با این تیم افتخارات زیادی کسب کرده‌اند و این برای هر مربی سبب خوشحالی است که با چنین باشگاهی در لیگ برتر حضور یابد و این هم برای من هم رضایت بخش است.

وی بیان کرد: حمایت مسئولان باشگاه از کادر فنی بسیار خوب است و با تکیه بر این حمایت و اعتماد توانسته‌ ایم بازیکنان مورد نظر را جذب کرده و خوشبختانه شرایط خوبی را در تیم فراهم کنیم تا با آسودگی خاطر تمرینات را از پنجم تیر آغاز کنیم.

سرمربی تیم فوتبال صبای قم با اشاره به وضعیت فعلی تیم فوتبال صبای قم اظهار داشت: در روزهای اخیر چند بازیکن فصل گذشته این تیم رسما جدا شده‌اند اما این قانون و طبیعت فوتبال است و از بابت این موضوع به هیچ عنوان نگران نیستم زیرا بازیکنان خوبی را هم جذب کرده‌ایم.

وی افزود: در هر تیمی که مربیگری کرده‌ام، به هیچ عنوان به بازیکنان سرشناس و ستاره متکی نبوده‌ام و در عوض به جوان‌ها اعتقاد دارم و از این روش هم بازیکنان خوبی به فوتبال معرفی کرده‌ام و هم نتایج خوبی کسب کرده‌ایم، امسال نیز تکیه ما به جوانان است، ضمن اینکه باتجربه‌ها را هم حفظ کرده‌ایم و تیم خوبی تشکیل خواهیم داد تا در لیگ یازدهم از آغاز کار نتایج خوبی بگیریم.

ویسی بیان کرد: در فصل گذشته مسابقات لیگ برتر فوتبال باشگاه‌های کشور و در نیم‌فصل نخست که تیم فوتبال صبای قم را قبول کردم، همه شاهد بودند که صبا مصدومان زیادی داشت و در عوض بازیکنان جوانی داشت که انگیزه‌ آنها از زیاد بود و با این تیم در لیگ برتر رتبه دهم را کسب کردیم.

وی اضافه کرد: بازیکنانی که برای صبای قم به منظور حضور در فصل جدید لیگ برتر جذب شده‌اند، از چهره‌های مطرح فوتبال کشور خواهند شد ضمن اینکه در صبا مهره‌های کلیدی می‌شوند، بنابراین می‌توانیم تیمی خوب و قدرتمند را آماده مسابقات لیگ یازدهم فوتبال کشور کنیم.

سرمربی تیم فوتبال صبای قم بعد از سفری چند روزه به کشور ترکیه و چند روز حضور در زادگاهش در اهواز، در حال حاضر در تهران حضور دارد و در یکی دو روز آینده تمرینات تیم فوتبال صبای قم زیر نظر این مربی برای حضور در یازدهمین دوره رقابت‌های لیگ برتر فوتبال باشگاه‌های کشور آغاز می‌شود.

ویسی در حالی به عنوان سرمربی تیم فوتبال صبای قم معرفی شد که در دهمین دوره رقابت‌های لیگ برتر فوتبال باشگاه‌های کشور نیز هدایت تیم فوتبال صبای قم را از هفته‌های پایانی نیم فصل نخست بر عهده گرفت و در نهایت این تیم را در جایگاه دهم جدول رده بندی قرار داد.


تاریخ: 1390/3/29
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: