برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

برای حضور در رقابت‌های قهرمانی جهان ایتالیا 18 کماندار به اردوی تیم ملی تیراندازی با کمان دعوت شدند

خبرگزاری فارس: 18 ملی‌پوش تیراندازی با کمان برای حضور در رقابت‌های قهرمانی جهان 2011 ایتالیا به اردوی تیم ملی دعوت شدند.


به گزارش باشگاه خبری فارس «توانا»، با اعلام کادرفنی تیم ملی تیراندازی با کمان برای حضور پرقدرت در رقابت‌های قهرمانی جهان 2011 ایتالیا 18 کماندار مرد و زن در رشته‌های ریکرو و کامپوند به اردوی تیم ملی دعوت شدند.
ملی‌پوشان در حالی زیر نظر مجید احمدی، سرمربی تیم ملی تیراندازی با کمان خود را آماده می‌کنند که قرار بود در مورد حضور مربیان کره‌ای تیم ملی که در حال حاضر در مرخصی به سر می‌برند، تصمیم‌گیری شود که با توجه به فاصله کم باقی مانده تا رقابت‌های قهرمانی جهان به نظر می‌رسد تیم ملی با کادرفنی ایرانی راهی قهرمانی جهان ایتالیا شود.

کمانداران دعوت شده به اردوی تیم ملی به شرح زیر هستند:
*ریکرو مردان: نادر منوچهری، حامد فوری، کیوان ریاضی مهر، مجید میررحیمی، امیرعلی خانی و اکبر باستان

*ریکرو زنان: فاطمه فراشی، نجمه آبتین، آرزو حیدری

*کامپوند مردان: امیر کاظم پور، مجید کاظم پور، رضا زمانی نژاد، حمزه نکویی و بهزاد پاکزاد و محسن شریف زاده

*کامپوند زنان: مهتاب پارسا مهر، ویدا حلیمیان، شنبم سرلک

رقابت‌‌های قهرمانی جهان 2011 ایتالیا به منظور توزیع سهمیه المپیک از تاریخ 10 تیرماه سال جاری در تورین برگزار می‌شود.
تیم ملی ایران در رقابت‌های جام جهانی 2011 آنتالیا به یک مدال طلا و 2 نقره رسید.
انتهای پیام/م

تاریخ: 1390/3/29
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: