هشدار رئیس سازمان لیگ آزادگان بهروان: تیمهایی که بدهکار باشند حق شرکت در قرعهکشی را ندارند
خبرگزاری فارس: رئیس سازمان لیگ آزادگان فوتبال گفت: تیمهایی که بدهکار باشند حق شرکت در قرعهکشی لیگ دسته اول را ندارند.
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، روز دوشنبه سوم مرداد در هتل آکادمی ملی فوتبال،قرعه کشی رقابت های لیگ دسته یک،چهارم مرداد ماه قرعه کشی لیگ دسته دوم و روز چهارشنبه پنج مرداد ماه قرعه کشی لیگ دسته سوم انجام می شود.
غلامرضا بهروان رئیس سازمان لیگ در این خصوص اظهار داشت: با توجه به زمان اعلام شده به باشگاه ها در مهلت نقل و انتقالات و پرداخت حق عضویت اعلام می کنم، باشگاه هایی که تا زمان اعلام شده بدهی هایشان را به اشخاص حقیقی و حقوقی چه در فصل گذشته و چه در فصل جاری پرداخت نکرده اند، حق شرکت در قرعه کشی را نخواهند داشت. باید این باشگاه ها با هماهنگی سازمان لیگ آزادگان، مراجعه به کمیته انضباطی و امور مالی فدراسیون، نسبت به تعیین و تکلیف پرونده خود اقدام کنند و پس از تسویه حساب از کمیته های مربوطه،می توانند نسبت ثبت مدارک قانونی در هیات فوتبال استان مربوطه و متعاقبا سازمان لیگ آزادگان اقدام کنند.
وی در پایان گفت: مبالغ حق ثبت نام تیم های لیگ یک 50 میلیون تومان، تیم های لیگ دو 25 میلیون تومان و تیم های لیگ دسته سوم 8 میلیون تومان است.ضمن اینکه حق عضویت باشگاه های لیگ یک 10 میلیون تومان و برای هر کدام از بازیکنان واعضای کادر فنی هر نفر 600 هزار تومان است.در لیگ دسته دوم حق عضویت باشگاه 2 میلیون تومان و برای هر کدام از بازیکنان واعضای کادر فنی هر نفر200 هزار تومان است. در لیگ دسته سوم نیز حق عضویت هر باشگاه 200 هزار تومان و برای هر کدام از بازیکنان و اعضای کادر فنی هر نفر20 هزار تومان است.
گفتنی است پایان فصل نقل و انتقالات لیگ دسته یک 3 شهریور ماه، لیگ دسته دوم 7 شهریور و لیگ دسته سوم 13 شهریور است. ضمن اینکه پایان زمان تحویل مدارک به سازمان لیگ آزادگان برای لیگ یک تا پایان وقت اداری هفتم شهریور ماه،لیگ دسته دوم تا پایان وقت اداری 12 شهریور ماه و لیگ دسته سوم تا پایان وقت اداری 16 شهریور ماه است.
رقابت های لیگ یک در تاریخ دهم، لیگ دسته دوم 14 و لیگ دسته سوم 20 شهریور آغاز خواهند شد.
انتهای پیام/
















