برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

فدراسیون فوتبال آلمان از تصمیم سرمربی تیم ملی این کشور حمایت کرد

'ولفگانگ نیرسباخ' دبیرکل فدراسیون فوتبال آلمان ضمن حمایت از سرمربی تیم ملی فوتبال این کشور گفت: اظهارات میشاییل بالاک بعد از حذف او از تیم ملی آلمان را درک نمی کند.

به گزارش خبرگزاری شینهوا، بالاک کاپیتان و هافبک آلمانی در مورد نحوه عدم دعوت از او در تیم ملی آلمان اظهارات تندی کرد و 'یواخیم لوو' سرمربی تیم ملی این کشور را به دورویی متهم کرد.
نیرسباخ با ابراز تاسف از اینکه میشاییل دیدار خداحافظی رسمی از تیم ملی را در مقابل برزیل رده کرده گفت: به عقیده من تمام گفت و گوها درست و منصفانه بوده است. لوو تصمیم خود را به او اعلام کرد و انتظار می رفت او بازنشستگی خود را از تیم ملی اعلام کند.
نیرسباخ با بیان اینکه فدراسیون فوتبال آلمان منتظر اعلام بالاک بود،گفت تصمیم گرفتیم روز پنجشنبه بیانیه اخیر را منتشر کنیم چرا که زمان آن فرارسیده بود. موضع گیری روشن و پایان دادن به حدس و گمان ها مهم بود.
سرمربی تیم ملی آلمان روز پنجشنبه اعلام کرد، میشاییل بالاک هافبک بین المللی آلمانی دیگر در تیم ملی این کشور حضور ندارد. وی این تصمیم گیری را نتیجه مذاکرات او با بالاک بیان کرد.
بالاک روز جمعه دیدار خداحافظی را رد کرد و از اینکه به تیم ملی دعوت نشده ابراز نومیدی کرد.
تاریخ: 1390/3/29
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: