برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

ملی‌پوش ایتالیایی مشتری دیگری پیدا کرد 35 میلیون پوند پیشنهاد من‌سیتی به ده‌روسی

خبرگزاری فارس: روزنامه‌های انگلیسی از علاقه باشگاه منچسترسیتی برای جذب‌ هافبک‌ ملی‌پوش رم پرده برداشتند و اعلام کردند برای امضای قرارداد با وی حاضرند 35 میلیون پوند بپردازند.


به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از دیلی‌ میل، ممکن است سران جالوروسی با این پیشنهاد اغوا شده و دانیله ده‌روسی را به سیتی واگذار کنند که بررسی این پیشنهاد و تصمیم‌گیری برای این بازیکن که متولد رم است و تمام دوران فوتبالش را در این تیم سپری کرده بسیار دشوار خواهد بود.

هواداران رم به ده‌روسی لقب "کاپیتان آینده " را داده‌اند و بر روی ماندن وی در رم تاکید بسیاری دارند، ولی از سوی دیگر روبرتو مانچینی سرمربی سیتی علاقه بسیاری به شیوه بازی وی دارد و از سران سیتی خواسته هر طور شده ده‌روسی را به منچستر بیاروند.

چندی پیش این بازیکن پیشنهاد تمدید قرارداد خود را رد کرد و همین موضوع موجب شد تا سران منچسترسیتی برای جذب وی مصمم‌تر شوند. از طرفی گفته می‌شود ده‌روسی جایگاه ویژه‌ای در نظر لوئیس انریکه، سرمربی جدید این تیم دارد و این مربی برای سال‌های آینده روی وی حساب باز کرده‌است.
پیش از این من‌یونایتد نیز برای جذب این بازیکن درخواست داده بود.
انتهای پیام/آ

تاریخ: 1390/3/29
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: