برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

لوکای با اخلاق جدید را با شاهین جدید می‌بینید

سخنگوی باشگاه شاهین بوشهر گفت: در فصل آینده مسابقات فوتبال لیگ برتر لوکا بوناچیچ با اخلاق جدید را در شاهین جدید خواهیم دید.

در ادامه جلسه معرفی اعضای هیات مدیره و سرمربی باشگاه شاهین بوشهر یکی از خبرنگاران پرسید، اگر شاهین مکتب اخلاق و جوانمردی در مکتب ما است، چطور بوناچیچ که پیش از این مشکلات اخلاقی داشته، به عنوان سرمربی انتخاب کردید که ابوالفتحی از اعضای هیات مدیره و سخنگوی باشگاه پاسخ داد: مسایل اخلاقی لوکا در حیطه انحرافات اخلاقی نبوده است. او تندخویی‌هایی داشته که سعی می‌کنیم آن را کنترل کنیم. هر چند تندخویی‌های او به خاطر اهمیت دادن به نظم تیمی بوده است. برای ما هم نظم و انضباط در تیم مهم است، چرا که این عامل در نتایج موثر خواهد بود.

 

وی افزود: کارنامه بوناچیچ مشخص است، امیدوارم از این به بعد شاهد چنین بحث‌هایی از همکاری با بوناچیچ نباشیم و از این به بعد لوکا با اخلاق جدید را در شاهین جدید ببینیم.

 

ابوالفتحی در پاسخ به این سوال که ظاهرا حمید استیلی و برخی مربیان دیگر طلب‌هایی از باشگاه شاهین دارند و برای حل این مساله چه برنامه‌ای دارید؟ گفت: باشگاه شاهین به تمامی تعهدات مالی گذشته خود عمل خواهد کرد، حمید استیلی 170 میلیون تومان از شاهین طلب‌کار است که این بدهی را پرداخت می‌کنیم. ضمن این که ما از این به بعد ریخت و پاش‌های الکی در باشگاه نخواهیم داشت، همچنین باید بگویم بانک صادرات نهاد کوچکی نیست که حمایت مالی یک تیم را بر عهده می‌گیرد. فکر نمی کنم چک‌هایی که از طرف این بانک صادر می‌شود، به پول تبدیل نشود. ما مطمئن هستیم که چنین مشکلاتی در آینده به حداقل خواهد رسید.

 

سخنگوی باشگاه شاهین بوشهر در پاسخ به این سوال که مدیر برنامه‌های بوناچیچ مدعی شده که هنوز توافق نهایی شاهین و این مربی کروات حاصل نشده، به ایسنا گفت: ما خودمان شخصا با بوناچیچ وارد مذاکره شدیم و حتی اردوی آماده سازی ترکیه با نظر و هماهنگی او قطعی شد. لوکا چهار صبح چهارشنبه به ایران می‌آید.

تاریخ: 1390/3/29
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: