به پیشنهاد ناچیزشان فکر هم نکردیم!
مدیر بخش بازاریابی باشگاه الزمالک مصر اعلام کرد: "باشگاه الزمالک به علت پیشنهاد ناچیز باشگاهی ایرانی برای جذب عمادرضا حتی حاضر به بررسی خواسته آنها هم نشد." گویا اشاره این باشگاه مصری واکنشی است به خبر رسانههای ایرانی مبنی بر انعقاد قرارداد عماد رضا با باشگاه سپاهان.
باشگاه الزمالک مصر بدون اشاره به نام باشگاه سپاهان پیشنهاد این باشگاه برای جذب عمادرضا را رد کرد و علت این کار را رقم پیشنهادی کم سپاهان دانست.
دکتر اشرف صبحی، مدیر بخش بازاریابی باشگاه الزمالک مصر دیروز (یکشنبه) در گفتوگو با سایت رسمی باشگاه الزمالک تصریح کرد: این باشگاه ایرانی از طریق وکیل خود برای جذب عمادرضا با ما وارد مذاکره شد، اما باشگاه الزمالک به علت رقم پیشنهاد ناچیز این باشگاه حتی به فکر بررسی پیشنهادهای آنها هم نیفتاد.
صبحی همچنین تاکید کرد: به جز این پیشنهاد هیچ درخواست دیگری برای جذب عمادرضا نداشتهایم.
عماد رضا فصل پیش به صورت قرضی از الزمالک به شاهین بوشهر پیوست و قرار داد او در اواخر جون به پایان رسید و دوباره به باشگاه الزمالک برگشت.
تاریخ: 1390/3/30
موضوع: سایر ورزش ها
نظر: 0
















