برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

سایه کمرنگ از یک تعامل؛‌ دایی و کاشانی با یکدیگر کار می‌کنند؟

 پس از اعلام نظر کمیته فنی و انتخاب علی دایی به عنوان سرمربی پرسپولیس، این سؤال مهم پیش می‌آید که آیا دایی و کاشانی حاضرند با یکدیگر کار کنند؟

کمیته فنی باشگاه پرسپولیس متشکل از زادمهر، پنجعلی و ذوالفقار‌نسب، امروز تصمیم گرفتند از بین دایی، استیلی و درخشان؛ علی دایی را به عنوان سرمربی پرسپولیس انتخاب کنند.

این انتخاب در حالی رخ داد که تصور بر این بود که به دلیل رفاقت حمید استیلی و حبیب کاشانی، این مربی سکان هدایت پرسپولیس را در دست گیرد اما کمیته فنی رای به حضور دایی داد تا بار دیگر ابهامات بر این باشگاه سایه افکند.

چه کسی است که نداند دایی و کاشانی چه اختلافات عمیقی با هم دارند؟ چه کسی است که نداند دایی و کاشانی در این مدت با یکدیگر حتی صحبت هم نکرده‌اند، چه برسد به اینکه بخواهند یک فصل با هم فعالیت کنند.
عمق اختلافات این دو آنقدر زیاد است که حتی آنهایی که فوتبال را هم پیگیری نمی‌کنند می‌دانند که کار کردن این دو در کنار یکدیگر امری شبیه محال است.

دایی در آخرین مصاحبه خود که روز گذشته با فارس انجام داد بار دیگر علیه کاشانی موضع گرفت و صراحتا اعلام کرد کاری با او ندارد و با سرپرست باشگاه پرسپولیس دور یک میز نمی‌نشنید.
در کنار این موضوع همه اظهارنظر‌های دایی علیه کاشانی و صحبت‌های کاشانی درباره دایی در برنامه 90 را قرار دهید تا به عمق اختلافات بیشتر پی ببرید.

نکته اما اینجاست که کمیته فنی، علی دایی را به عنوان سرمربی فصل آینده انتخاب کرده و حبیب کاشانی نیز به عنوان سرپرست در باشگاه مشغول فعالیت است. سؤال اصلی و مهم این است که آیا دایی و کاشانی با این شرایط حاضرند با یکدیگر کار کنند؟ آیا نباید از هم اکنون منتظر مصاحبه‌های تند دایی و جواب‌های کاشانی باشیم؟ در این بین هوادار پرسپولیس چه گناهی کرده که باید این شرایط را ببیند و آن را تحمل کند؟

اگر در فصل گذشته در چند ماه آخر این دو با یکدیگر مشکلات پیدا کردند اما امسال هنوز فصل شروع نشده باید منتظر درگیری‌ها باشیم. آیا قرار است با این انتخاب اتفاق دیگری در باشگاه پرسپولیس رخ دهد؟ دیروز دایی گفت که هیئت مدیره باید انتخاب شود. آیا این اتفاق رخ خواهد داد؟ آیا شایعات مربوط به بازگشت هدایتی و رفتن کاشانی صحت دارد؟ آیا انتخاب امروز سر فصل جدیدی در این باشگاه خواهد بود؟ آیا اصلا دایی در فرصت 12 ساعته خود به پیشنهاد پرسپولیس پاسخ مثبت خواهد داد؟ زمان همه چیز را مشخص می‌کند اما آنچه که اکنون مشخص است این است که با توجه به اتفاقات رخ داده همکاری دایی و کاشانی بعید و دور از ذهن به نظر می‌رسد.

به هر حال در این شرایط نباید دوباره مقوله‌ای به نام پرسپولیس و هوادارانش را فراموش کرد. در این درگیری‌ها و اختلاف‌ها پرسپولیس غریبه‌ای بود که قربانی می‌شد و آیا برای جلوگیری از قربانی شدن دوباره آن، این انتخاب می‌تواند کارآمد باشد؟ آیا فکر هواداران شده است؟ آیا "منیتی " که هر دو طرف درگیری داشتند به پایان خواهد رسید؟ آیا هوادار پرسپولیس می‌تواند رنگ آرامش را ببیند؟ شاید هوادار پرسپولیس رای کمیته فنی را بپذیرد اما پذیرفتن تعامل دایی و کاشانی با توجه به اتفاقات رخ داده سخت به نظر می‌رسد.
تاریخ: 1390/3/30
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: