برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

قطری‌ها باز هم دست به جیب شدند پیشنهاد الجزیره برای خرید حق پخش لوشامپیونه

خبرگزاری فارس: شبکه قطری الجزیره برای خرید حق پخش تلویزیونی رقابت‌های لیگ فرانسه پیشنهاد خود را ارائه کرد.


به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از اسوشیتدپرس، سازمان لیگ فوتبال فرانسه در بیانیه‌ای اعلام کرد شبکه الجزیره ورزشی برای خرید حق پخش لوشاپیونه بین سال‌های 2012 تا 2016 دست به کار شده است.

الجزیره برای رسیدن به هدف خود باید با کانال‌های پلاس و اورنج که در حال حاضر حق پخش این مسابقات را در اختیار دارند رقابت کند. کانال پلاس برای خرید حق پخش این رقابت‌ها بین سال‌های 2008 تا 2012 ، مبلغ 657 میلیون دلار به سازمان لیگ این کشور پرداخت کرده است. سازمان لیگ فرانسه از اعلام مبالغ پیشنهادی این شبکه‌ها خودداری کرد. بدون شک مبلغ پیشنهادی این کانال و هم‌چنین الجزیره برای دوره جدید، بسیار بیشتر از مبلغ فوق است.

قطری‌ها به دلیل اینکه میزبانی رقابت‌های جام جهانی 2022 را به دست آورده‌اند، برای مطرح کردن هرچه بیشتر خود در دنیای ورزش و فوتبال همواره به دنبال هزینه کردن و شناساندن کشورشان به جهان فوتبال هستند.
انتهای پیام/ا

تاریخ: 1390/3/30
موضوع: فوتبال
کلمات کلیدی: ، ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: