برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

دایی را به صورت مشروط انتخاب کردیم / استیلی گزینه دوم سرمربی‌گری خواهد بود / به آب شدن یخ رابطه دایی - کاشانی خوشبینم

علی دایی باید در 12 ساعت آینده پاسخ نهایی اش را به کمیته فنی باشگاه پرسپولیس اعلام کند.

 پس از جلسه روز دوشنبه کمیته فنی باشگاه پرسپولیس علی دایی بار دیگر به عنوان سرمربی این تیم انتخاب شد.

بیژن ذوالفقارنسب، سخنگوی کمیته فنی باشگاه پرسپولیس پس از اعلام این خبر گفت، علی دایی ظرف 12 ساعت فرصت دارد تا نظرش را در این باره اعلام کند و البته کمیته فنی همکاری دایی با کاشانی را مشروط به همکاری صادقانه دو طرف با هم و انجام وظیفه سرمربی در چارچوب قوانین و ضوابط باشگاه می‌داند. وی گفت: "امیدواریم پس از بازگشت دایی به ایران دو طرف صمیمانه حرف هایشان را بزنند تا دوباره شاهد همکاری خوب گذشته آنها باشیم. طرفین باید بپذیرند که این کار باعث می‌شود، پرسپولیس در پیشبرد اهدافش و کسب نتایج خوب در عرصه‌های داخلی و خارجی موفق عمل کند. باشگاه پرسپولیس ظرفیت بالایی دارد و در آرامش کامل می‌توان با استفاده از حداکثر توانایی‌های بازیکنانش به موفقیت‌های بزرگی دست یابد."

ذوالفقار نسب ادامه داد: "دو مرتبه با علی دایی صحبت کردیم و روز گذشته با حمید استیلی و حمید درخشان هم صحبت‌هایی داشته‌ایم. بی‌تردید اگر دایی پاسخ منفی برای این همکاری داشته باشد و یا شرط کمیته فنی رعایت نشود، با احترام به حمید درخشان، حمید استیلی را به عنوان گزینه سرمربی‌گری پرسپولیس معرفی می‌کنیم.

 ذوالفقار نسب صورتجلسه‌ای را که او و دو عضو دیگر کمیته فنی، محمد زادمهر و محمد پنجعلی تنظیم کرده بودند، برای خبرنگاران خواند که در آن قید شده است، اعضای کمیته فنی با توجه به آزادی عمل، انصاف، عدالت و رعایت اصول اخلاقی و رفتاری ورزش پس از ساعت‌ها مطالعه، به این نتیجه رسیده اند. پرسپولیس اکنون شرایط حساس پیش از فصل را دارد که امیدواریم همکاری آتی مدیریت و سرمربی جدید، این تیم را به رتبه‌های بالاتری برساند. بی‌تردید باید بین طرفین حسن نیت باشد."

بازیکن سال های دور سرخپوشان همچنین گفت: "پس از صحبت‌هایی که با دایی داشتم، خوش‌بینم که او در اولین نشستی که با حضورش در ایران با مدیریت باشگاه پرسپولیس می‌گذارد، یخ‌ها آب شده و دو مرتبه همکاری خوبی بین آنها ایجاد شود. قطعا رضایتمندی هواداران در گرو همکاری مثبت دایی و کاشانی است. خوشحالم باشگاه پرسپولیس بستری را فراهم کرد که اعضای کمیته فنی بدون کوچک‌ترین اعمال سلیقه شخصی با در نظر گرفتن عدالت و توجه به خداوند متعال، این رای را صادر کند. برایم ثابت شد که هیچ بحث دیگری غیر از این وجود نداشته است."
تاریخ: 1390/3/31
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: