برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

از استعدادیابی جوانان رضایت دارم کفاشیان: سقف قرارداد به نفع فوتبال ایران است

خبرگزاری فارس: رئیس فدراسیون فوتبال گفت: قانون سقف قرارداد به نفع فوتبال ایران است و با باشگاه‌هایی که همکاری نکنند برخورد می‌کنیم.


به گزارش خبرگزاری فارس، علی کفاشیان در گفت و گو با سایت رسمی فدراسیون فوتبال درباره حضور در اردوی استعدادیابی تیم جوانان در منظریه اظهار داشت: این شیوه استعدادیابی باید در همه رده ها اجرا شود. فریدون معینی رئیس کمیته جوانان و تیم استعدادیابی جوانان زحمات زیادی کشیده اند و دو بازی آخر رقابت ها نشان داد که بازیکنان بسیاری خوبی برای تیم جوانان استعدادیابی شده اند.
کفاشیان ادامه داد: این شیوه استعدادیابی باید برای همه رده ها و به همین صورت انجام شود چرا که به خوبی بازیکنان در فضایی رقابتی قرار می گیرند و انگیزه های خوبی برای نشان دادن قابلیت هایشان دارند.

وی درباره روند استعدادیابی گفت: اینکه تیم استعدادیایی رده جوانان به خوبی برای همه بازیکنان حاضر پروفایل و شناسنامه ساخته شده کار بسیار خوبی است که نتیجه آن در آینده مشخص خواهد شد و این کار هم باید برای همه رده های سنی انجام شود.ضمن اینکه انجام تست های روانشناسی و هوش و تست های بدنی و فیزیولوژیکی کاری است که در کشورهای پیشرفته فوتبال انجام می شود و می تواند بهترین استعدادها را به فوتبال ایران معرفی کند و برای انتخاب بازیکنان شایسته ملی مربیان می توانند با در نظر گرفتن همه موارد بهترین انتخاب را انجام دهند.

رئیس فدراسیون فوتبال درباره پیروزی یک بر صفر تیم ایران در مقابل عراق گفت: بازیکنان تیم امید در بازی رفت مقابل عراق با انگیزه بودند و می خواستند بازی را ببرند که این اتفاق هم افتاد و خوشبختانه تیم امید راحت تر در بازی برگشت در تهران بازی خواهد کرد اما این را هم نباید فراموش کرد که یک نود دقیقه دیگر باقی مانده و بازیکنان تیم امید در بازی برگشت هم با انگیزه تر از بازی رفت باشند و من امیدوارم که در بازی برگشت به موفقیت برسند.

کفاشیان نظر کی‌روش را درباره بازی تیم امید مثبت دانست و گفت: به صورت مفصل درباره بازی با عراق صحبت نکرده ام اما مثل اینکه ایشان نظرش مثبت بوده است.

وی درپایان درباره قانون سقف قرارداد گفت: فدراسیون و سازمان لیگ همه چیز را زیرنظر دارند و اجازه نخواهیم داد کسی از این قانون تخطی کند و با خطاکاران برخورد خواهیم کرد.به نظر ما این قانون به نفع فوتبال ایران است.البته بسیاری از باشگاه‌ها در این باره همکاری می کنند اما اگر باشگاهی درقراردادهایش سقف قرارداد را رعایت نکنند با باشگاه ها برخورد می‌کنیم.
انتهای پیام/

تاریخ: 1390/3/31
موضوع: فوتبال
کلمات کلیدی: ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: