در دیداری تدارکاتی برای حضور در جامجهانی تیم ملی فوتبال زنان استرالیا، مکزیک را شکست داد
خبرگزاری فارس: تیم ملی فوتبال زنان استرالیا شب گذشته در دیداری تدارکاتی برای حضور در مسابقات جامجهانی از سد مکزیک گذشت.
به گزارش باشگاه خبری فارس «توانا» و به نقل از سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا، لارن کولتورپ، سالی شیپارد و کیا سیمون گلهای استرالیا را به ثمر رساندند تا این تیم در نهایت با نتیجه 3 بر 2 مکزیک را شکست دهد.
قهرمان زنان آسیا که برای شرکت در مسابقات جامجهانی به آلمان سفر کرده است، در این دیدار تدارکاتی با انرژی مضاعف و تلاش فراوان به میدان رفت و در حالی که با گلهای ماریبل دومینگز و مونیکا اوکاپو با نتیجه 2 بر صفر از مکزیک عقب افتاد، اما توانست نتیجه را به سود خود به پایان برساند.
تام سرمانی، سرمربی تیم ملی فوتبال زنان استرالیا در این باره گفت: جبران شکست 2 بر صفر مقابل هر تیمی، یک پیروزی بزرگ است.
تیم ملی فوتبال استرالیا در آخرین بازی تدارکاتی خود در وولفسبورگ دوم تیر به مصاف انگلیس میرود و سپس برای برگزاری مسابقات در رقابتهای جامجهانی 2011 که از 5 تیر در آلمان آغاز میشود، به دوسلدورف سفر خواهد کرد.
انتهای پیام/د
















