برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

می‌خواهیم به لیگ قهرمانان بازگردیم ردنپ: نه فقط مودریچ، به همه نفرات‌مان نیاز داریم

خبرگزاری فارس: سرمربی تیم فوتبال تاتنهام در تازه‌ترین مصاحبه خود حرفی تکراری در قالبی جدید زد و گفت: نه فقط مودریچ بلکه هیچ کدام از بازیکنان تاتنهام را واگذار نمی‌کنیم.


به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سان، هری ردنپ در یک هفته گذشته مرتب در اظهارنظراتش به عدم فروش لوکامودریچ، هافبک 25 ساله کروات تاکید کرده است. این مربی 63 ساله در آخرین مصاحبه‌اش همین حرف را در شکل تازه‌‌ای گفته که همه بازیکنان تیم حفظ خواهند شد.

او بیان کرد: اگر تاتنهام مودریچ را بفروشد، ‌احتمال دارد گرت بال هم به فکر ترک بیافتد و بعد دیگران نیز سودای رفتن در سر بپرورانند. من قبلا چنین اتفاقی را به چشم دیده‌ام. یادم است وستهام تصمیم گرفت ریو فردیناند را بفروشد. پس از او چند تن دیگر به سرعت از وستهام رفتند، تصمیمی که برای هیچ باشگاهی خوب نیست.

این مربی 63 ساله ادامه داد: تاتنهام نیاز به حفظ بازیکنانش دارد. وقتی تیم می‌خواهد بر سر مقام قهرمانی بجنگد، باید ‌نیروهای جدیدی را نیز اضافه کند تا تیم بهتری شکل گیرد.

وی در مورد مودریچ که گفته می‌شود با پیشنهاد 22 میلیون پوندی چلسی مواجه شده،‌ اظهار داشت: لوکا می‌خواهد بازیکنی موفق باشد، اگر شرایط را با تاتنهامی بهتر برای این بازیکن مهیا کنیم، قطعاً به ما کمک خواهد کرد.

این مربی ادامه داد: من با لوکا مشکلی ندارم. بلکه وقتی می‌گویم هه نفرات‌مان را حفظ خواهیم کرد، تصمیمی کاملا به جا برای تیم است.
او تصریح کرد: می‌خواهیم به لیگ قهرمانان بازگردیم. پس به او و سایر اعضا خود نیاز داریم.
انتهای پیام/آ

تاریخ: 1390/3/31
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: