برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

/جام جهانی تیراندازی - مونیخ/ تیرانداز آلمانی قهرمان تفنگ 50 متر سه وضعیت زنان شد

خبرگزاری فارس: تیرانداز آلمانی در رشته تفنگ 50 متر سه وضعیت زنان جام جهانی تیراندازی 2011 مونیخ آلمان قهرمان شد.


به گزارش باشگاه خبری فارس «توانا»، روز چهارم رقابت‌های جام جهانی تیراندازی 2011 مونیخ آلمان با قهرمانی تیرانداز آلمانی در رشته تفنگ 50 متر سه وضعیت زنان همراه شد.
در مرحله مقدماتی این رشته که عصر روز گذشته در 2 گروه برگزار شد، در گروه اول مریم طالبی در بین 59 تیرانداز با امتیاز 573 در رده 29 ایستاد و در گروه دوم نیز الهه احمدی و صفیه صحراگرد با کسب امتیازات 583 و 572 به ترتیب در رده‌های نهم و سی‌ونهم ایستادند تا در نهایت هر سه تیرانداز ایران در بین 80 تیرانداز برتر مجموع 2 گروه راهی مرحله حذفی شوند.

مرحله حذفی تفنگ 50 متر سه وضعیت زنان ظهر امروز به وقت ایران برگزار ‌شد تا هشت تیرانداز فینالیست مشخص شوند.
در این مرحله صفیه صحراگرد با امتیاز 573، مریم طالبی با امتیاز 572 و الهه احمدی تیرانداز المپیکی ایران با امتیاز 570 در رده‌های پایانی 61، 70 و 76 قرار گرفتند.
در این رشته تیراندازان دانمارک، آلمان (2 تیرانداز)، آمریکا، اوکراین، چین، بریتانیا، اسلواکی به فینال رسیدند.
در فینال حذفی تفنگ 50 متر سه وضعیت زنان نیز تیرانداز آلمانی به نام یونیا فیلشیفتر از آلمان با امتیاز 687 قهرمان جهان شد، استین نیلسن از دانمارک با 686 امتیاز دوم و ژیاژیان وان از چین با 682 امتیاز سوم شدند.
انتهای پیام/د

تاریخ: 1390/3/31
کلمات کلیدی: ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: