بازتاب برد تیم ملی امید ایران مقابل عراق در سایت AFC
ایران به لطف شوت نیمه اول محسن مسلمان موفق به کسب یک پیروزی حیاتی خارج از خانه مقابل حریف دیرینه خود عراق در بازی رفت از دور دوم بازیهای انتخابی المپیک 2012 لندن در منطقه آسیا شد.
به گزارش سایت رسمی فدراسیون فوتبال و به نقل از سایت رسمی کنفدراسیون فوتبال آسیا ،شاگردان علیرضا منصوریان شروع بهتری داشتند و تیم خطرناک تری بودند ، شوت کریم انصاری فرد در زاویه نزدیک به دروازه در اوایل بازی توسط دروازه بان کنترل شد و ضربه مسلمان ازکنار محوطه جریمه سه دقیقه قبل از پایان نیمه اول به بیرون رفت .
در دقیقه 31 این دیدار بازی ساز ملوان یک و دوی خوبی با حمیدرضا علی عسگری انجام داد و او در موقعیت تک به تک با دروازه بان قرار گرفت ولی او نتوانست دروازه حریف را بگشاید.کاپیتان ایران احسان حاج صفی نیز نتوانست این برتری را افزایش داده و هفت دقیقه قبل از انتهای نیمه ضربه او توسط دورازه بان دفع شد.
نیمه دوم تا دقیقه 71 بدون حادثه بود تا زمانی که مدافع راست تیم ملی امید ایران میلاد فخرالدینی توانست به خط دفاعی حریف نفوذ کند اما موفق به گلزنی نشد . سپس عراق فشار خود را افزایش داد در حالی که دروازه بان ایران حامد لک توانست سه دقیقه قبل از اتمام بازی شوت زیبای مهاجم عراقی را از زاویه نزدیک مهار کند.
دیدار برگشت دو تیم روز پنجشنبه این هفته در ورزشگاه آزادی برگزار خواهد شد و تیمی که در مجموع دو دیدار برنده شود به مرحله گروهی انتخابی المپیک ???? در منطقه آسیا راه پیدا خواهد کرد.
















