/مسابقات تنیس ویمبلدون/ جوکوویچ و فدرر به دور دوم رسیدند
خبرگزاری فارس: نفرات دوم و سوم جهان به دور دوم مسابقات تنیس ویمبلدون صعود کردند.
به گزارش باشگاه خبری فارس «توانا»، رقابتهای تنیس ویمبلدون شب گذشته (سهشنبه) با برگزاری رقابتهای دور اول پیگیری شد.
در حساسترین دیدارهای شب دوم دور اول این مسابقات که سومین رقابت گرند اسلم تنیس جهان و بزرگترین رقابت تنیس چمنی محسوب میشود، راجر فدرر، نفر سوم جهان و بخت سوم قهرمانی که در اندیشه ششمین قهرمانیاش به سر میبرد، در مصاف با مایکل کوکوشکین از قزاقستان 3 بر صفر به برتری رسید و راهی دور دوم رقابتها شد.
در دیگر دیدار مهیج دور اول نواک جوکوویچ صربستانی و مرد شماره دو جهان 3 بر صفر از سد جرمی چاردی فرانسوی گذشت و به دور دوم رسید.
در سایر دیدارهای حساس شب گذشته رابین سودرلینگ سوئدی 3 بر یک فیلیپ پزشنر آلمانی را مغلوب کرد، دیوید فرر اسپانیایی مقابل حریف فرانسوی پیروز شد و اندی رادیک آمریکایی 3 بر صفر آندریاس بک آلمانی را مغلوب کرد.
در شب اول نیز رافائل نادال، مرد شماره یک تنیس جهان و بخت اول قهرمانی این رقابتها، اندی مورای بریتانیایی، نفر شماره 4 تنیس جهان و بخت چهارم قهرمانی ویمبلدون، توماس بردیچ چک و بخت ششم قهرمانی، ژیل مانفیلس و ماردی فیش با پیروزی مقابل حریفانشان به دور دوم رسیده بودند.
انتهای پیام/م
















