حسینی:ازتراکتورسازی پیشنهاد خیلی خوبی دارم
مدافع فصل گذشته تیم فوتبال سپاهان گفت:از باشگاه تراکتورسازی با توجه به حضور امیر قلعه نویی در این تیم پیشنهاد خیلی خوبی دارم.
'سید جلال حسینی' با اعلام این مطلب افزود:به غیر از تراکتورسازی از چند باشگاه دیگر لیگ برتری نیز پیشنهادهایی دریافت کرده ام که با بررسی آنها و انجام مذاکرات نهایی، تا روز شنبه با یکی از آنها قرارداد می بندم.
وی در خصوص پیشنهادهای خارجی نیز اظهار داشت: از کشور امارات هم یک پیشنهاد دارم اما با وجود اینکه در این کشور هم به دلیل حضور بازیکنان خوب خارجی زمینه پیشرفت فوتبالم وجود دارد، تمایلی برای رفتن از فوتبال ایران ندارم.
حسینی در خصوص احتمال حضورش در تیم پرسپولیس تصریح کرد: هنوز هیچ تماسی از این باشگاه با من گرفته نشده است اما اگر از پرسپولیس نیز پیشنهاد خوبی داشته باشم آن را بررسی می کنم، پرسپولیس تیم پر طرفدار و بزرگی است و اگر فرصت حضور در این تیم را پیدا کنم به عنوان یک بازیکن تمام تلاشم را برای موفقیت این تیم به کار خواهم بست.
مدافع تیم ملی فوتبال کشورمان در خصوص علت جدایی اش از سپاهان گفت: قرارداد من با این باشگاه در پایان فصل گذشته به اتمام رسید اما مسوولان سپاهان به صورت جدی برای تمدید این قرارداد به من پیشنهادی ارائه نکردند.
وی افزود: من به دلیل علاقه ای که به هواداران سپاهان داشتم اولویتم برای فصل آینده این تیم بود اما ظاهرا مسوولان باشگاه چندان توجهی به وضعیت بازیکنان خود ندارند.
حسینی در خصوص شرایط تیم فصل آینده اش تاکید کرد: برایم مهم است که در تیمی بازی کنم که مدعی قهرمانی باشد و حتی اگر این تیم در رقابت های فصل آینده لیگ قهرمانان آسیا نیز حضور نداشته باشد برایم خیلی اهمیت ندارد.
















