برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

اگر صعود می‌کردیم شاید در مرحله بعد نتیجه نمی‌گرفتیم کفاشیان: AFC حضور کامیابی‌نیا را مجاز اعلام کرده بود؛ مستنداتش موجود است

خبرگزاری فارس: رئیس فدراسیون فوتبال گفت: کنفدراسیون فوتبال آسیا در لیستی که به ما داده بود کامیابی‌نیا را بازیکن مجاز اعلام کرد بود و مستندات آن نیز موجود است.


به گزارش خبرگزاری فارس، علی کفاشیان پس از حدود یک ساعت باقی ماندن در جایگاه ویژه هنگامی که قصد خروج از ورزشگاه را داشت و ماشین شخصی وی را به داخل پیست دو و میدانی ورزشگاه آزادی آورده بودند با سؤالات متعدد خبرنگارانی که منتظر پاسخ وی در خصوص اشتباه بزرگ مسئولان در مورد تیم ملی امید بودند، روبرو شد.

کفاشیان ابتدا درباره شکست دو بر صفر امید ایران برابر عراق گفت: به مردم حق می‌دهیم که از باخت تیم امید ناراحت باشند. مردم به این دلیل ناراحت بودند چون از تیم ملی حمایت کردند و توقع داشتند این تیم صعود کند.

وی در خصوص اینکه آیا حمایت‌های لازم از تیم ملی امید صورت گرفت یا خیر گفت: فدراسیون برای بچه‌های تیم امید همه کار انجام داد اما متاسفانه آنها نتیجه نگرفتند. تیم عراق بهتر و قوی‌تر بازی کرد و در مسابقات حذفی این چنین است. شاید اگر به مرحله بعد صعود می‌کردیم در آنجا نمی‌توانستیم نتیجه بگیریم.

رئیس فدراسیون فوتبال در خصوص شعارهایی که علیه وی پس از پایان مسابقه سر داده شده گفت: آنها حق دارند و امروز هم جمعیت خوبی برای تشویق تیم ملی به ورزشگاه آمده بود. آنها اعتراض کردند و اعتراض‌شان درست بود. ما در این مدت همه کار کردیم ولی متاسفانه نتیجه گرفته نشد.

کفاشیان در خصوص اظهارات منصوریان در نشست خبری و اینکه تیم ملی پیش از این مسابقه نتیجه را واگذار کرده بود، تاکید کرد: در خصوص این اتفاق هنوز هیچ چیز قطعی نشده است. در دقیقه 89 بازی رفت بازیکن تیم ما به زمین رفت و ما نامه‌ای را از فیفا دریافت کردیم و آنها گفتند که این اختلاف را توضیح دهید چون باید در کمیته انضباطی مطرح شود. کمیته انضباطی فیفا یکی از تصمیماتش می‌توانست این باشد که نتیجه 3 بر صفر شود اما ما به آنها در حال توضیح هستیم که کادر فنی و سرپرست این تیم تغییر کرده و بازیکنی که در دقیقه 89 به زمین رفته تاثیر زیادی نداشته و این اتفاق عمدا نبوده است. البته این رای کمیته انضباطی است و احتمالا ما محروم نمی‌شدیم.

رئیس فدراسیون فوتبال در پاسخ به این سؤال که صحبت‌های شما خلاف اظهارات علیرضا منصوریان است گفت: اینگونه نیست و شاید منصوریان اطلاعات نداشته باشد.

کفاشیان در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس که آیا چنین اشتباهی در سطح حرفه‌ای قابل قبول است یا خیر گفت: قطعا کادر فنی قبلی باید این مطلب را به کادر فنی فعلی انتقال می‌داد. البته AFC در لیستی که به ما داده بود کامیابی‌نیا را بازیکن مجاز اعلام کرد بود و مستندات آن نیز موجود است. حتی نماینده AFC که در عراق حضور داشت فرم بازیکنان را تایید کرد. کادر فنی گذشته که هنوز نتوانسته‌ام و وقت نکرده‌ام با آنها تماس بگیرم اطلاعات را به کادر فنی بعدی نداده‌اند.

رئیس فدراسیون فوتبال در خصوص اینکه در این اشتباه همه مقصر هستند گفت: یقین بدانید که همین گونه است. اگر مردم ناراحت هستند شما این مسئله را به ناراحتی آنها ربط ندهید! آنها از تیم ما ناراحتند چون با آرزوی زیاد از تیم ما حمایت کرده‌اند و توقع داشتند که تیم ما صعود کند و چون این اتفاق نیفتاد ناراحت شدند.
انتهای پیام/

تاریخ: 1390/4/3
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: