در هیاهوی نقل و انتقالات؛مدیر برنامههای رحمتی به باشگاه استقلال رفت/ ادامه بازارگرمی یک میلیاردی!
به گزارش خبرنگار مهر، سیدمهدی رحمتی که در سالهای اخیر یکی از بالاترین رقم های قرارداد بازیکنان لیگ برتر را دریافت کرده است، پس از آنکه زمزمه های مبنی بر جدایی اش از سپاهان مطرح شد، مذاکراتی را با چند باشگاه لیگ برتری انجام داد اما در هر مرحله مشکل جدیدی برای باشگاه مذاکره کننده بوجود آمد.
رحمتی که در دو سال اخیر به لطف حضور مدافعان خوب نقش تاثیرگذاری در موفقیت های سپاهان داشته است، پس از آنکه به باشگاه پرسپولیس پیشنهاد یک میلیارد تومانی ارائه کرد و مورد موافقت قرار نگرفت، مجددا به سمت باشگاه استقلال برگشت و صبح امروز شنبه مدیر برنامه هایش را به باشگاه آبی تهران فرستاد تا با علی فتح الله زاده مذاکره کند.
در حالی که رحمتی شرایط دیگری هم برای همکاری با باشگاه خواهانش دارد، باید دید بالاخره کدام باشگاه حاضر می شود یک میلیارد تومان را به این بازیکن بدهد و البته سایر شروط وی را هم رعایت کند. این در حالی است که از سوی ستاد رسیدگی به تخلفات حرفه ای بازیکنان نیز به رحمتی برای پیشنهاداتش تذکر داده شده است!
















