برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

به خاطر یک خارجی/انتقاد باشگاه سپاهان از بیانیه شاهین بوشهر

روابط عمومی باشگاه سپاهان از بیانیه بوشهری‌ها که پس از عقد قرارداد نماینده اصفهان با بوناچیچ منتشر شده بود، انتقاد کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، روابط عمومی باشگاه سپاهان اصفهان ضمن انتقاد از بیانیه اخیر باشگاه شاهین بوشهر، توضیحاتی در مورد قرارداد با لوکا بوناچیچ ارائه کرد. در اطلاعیه روابط عمومی باشگاه سپاهان آمده است: "باشگاه سپاهان ضمن گلایه از باشگاه شاهین بوشهر به جهت اتهاماتی که در بیانیه اخیرشان نسبت به ما روا داشته‌اند ذکر نکات ذیل را لازم و ضروری می‌داند:

1- منطق فعالیت در فصل نقل و انتقالات اینگونه حکم می‌کند تا وقتی با فرد یا افراد مورد نظر برای جذب به طور کامل، مکتوب و رسمی به توافق نرسیده‌ایم، از رسانه‌ای کردن خبر توافق با آنها خودداری کنیم و برخی گفتگوها و توافقات شفاهی با واسطه‌ها و یا یک قرارداد یک طرفه را که هنوز مورد قبول نهایی مربی یا بازیکن مورد نظرمان واقع نشده، را مبنای همکاری قرار ندهیم و این مسئله‌ای بود که توجه نکردن به آن کاملا در بحث درخواست همکاری باشگاه شاهین بوشهر با لوکا بوناچیچ توسط مدیران محترم این باشگاه بوشهری مشهود بود.

2- باشگاه سپاهان اصفهان از 15 روز قبل به طور همزمان و موازی با 4 مربی برای سرمربیگری تیم فوتبال این باشگاه در حال مذاکره بود که نهایتا با بوناچیچ مذاکراتش را به طور رودررو و مستقیم نهایی و مکتوب کرد و 4 ساعت پس توافق کامل طرفین و امضاء قرارداد دو جانبه و همچنین اخذ تائیدیه سازمان لیگ، خبر این توافق را رسانه‌ای کرد.

3- این مربی کروات در نشست مذکور با مدیران سپاهان اظهار داشته که از سوی باشگاه شاهین و حتی چند باشگاه دیگر و توسط رابطین ایشان پیشنهاداتی به نامبرده ارائه شده و مذاکراتی صورت پذیرفته است که هنوز پاسخ رسمی و نهایی را به آنها نداده است. با توجه به پیشینه حضور موفق با سپاهان در رقابت‌های ملی و بین المللی و حضور این باشگاه در لیگ قهرمانان آسیا، فعالیت در سپاهان را به حضور در سایر باشگاه‌ها ترجیح داده است.

با این تفاسیر بایستی از باشگاه شاهین بوشهر سئوال کرد کجای اقدامات باشگاه سپاهان و سرمربی تیم فوتبال این باشگاه غیر اخلاقی، غیر حرفه‌ای و ناجوانمردانه بوده که در بیانیه خود آنگونه به آن پرداخته‌اند."

باشگاه سپاهان اصفهان همچنین در اطلاعیه‌ای دیگر با اشاره به پایان همکاری‌های امیر قلعه‌نویی و باشگاه سپاهان برای این مربی بزرگ فوتبال ایران آرزوی موفقیت کرد.

در این اطلاعیه آمده است: "دو فصل همکاری‌های دو جانبه باشگاه سپاهان و قلعه‌نویی موفقیت‌هایی را رقم زد که قطعا در کارنامه افتخارات و سربلندی‌های این مربی ارزنده و همینطور موزه افتخارات باشگاه ماندگار است و ایامی خوش و بیادماندنی را برای قلعه‌نویی، فوتبال اصفهان، سپاهان و همه هواداران مشتاق این خطه رقم زد.

حال که امیر قلعه‌نویی پس از دو فصل موفق از خانواده سپاهان و همه اصفهانی‌ها خداحافظی کرد، لازم می‌دانیم تا از تلاش‌های وی سپاسگزاری و به این شخصیت محبوب ورزش کشورمان بابت همه زحمات بی‌وقفه‌اش در این خطه خسته نباشید گوئیم و از خانواده گرامی‌اش سپاسگزاری کنیم.

قلعه‌نویی پس از سپاهان، به یکی دیگر از تیم‌های شایسته بزرگ فوتبال میهن‌مان تراکتورسازی تبریز پیوسته و همانگونه که پیشتر مدیرعامل باشگاه سپاهان اعلام کرده بود، پس از موفقیت سپاهان، سرافرازی و سربلندی باشگاه تراکتورسازی نماینده پر قدرت خطه غیور پرور و دوست داشتنی آذربایجان آرزوی هواداران و همه اعضای خانواده این باشگاه اصفهانی است.

دعای همه سپاهانی‌ها و مردم اصفهان با خاطرات خوبی که از امیر دارند، بدرقه راه این مربی عزیز فوتبال ایران برای تداوم موفقیت و سربلندی است و امید داریم که وی به عنوان یکی از سرمایه‌های فوتبال همچنان به روند پیشرفت خود ادامه دهد."


&nb
تاریخ: 1390/4/4
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: