بنگر: از سپاهان جدا می شدم دیوانه می شدم
محسن بنگر یکی از پرحاشیه ترین بازیکنان فصل نقل و انتقالات بود که چند روزی شایعه پیوستنش به پرسپولیس یا داماش بر سر زبان ها بود و حتی دو روز پیش خبر پیوستن او به داماش گیلان به طور قطعی مخابره شد، اما ناگهان این انتقال منتفی شد و او دوباره از باشگاه سپاهان سر درآورد.
بنگر در گفت وگو با ایمنا پیرامون تمدید قراردادش با سپاهان گفت: واقعیت این است که من نمی توانستم سپاهان را ترک کنم. به خاطر مردم اصفهان و هواداران سپاهان در نهایت تصمیم گرفتم یک فصل دیگر در سپاهان بمانم. مطمئنم با وضعیتی که برای سپاهان پیش آمد، اگر از این تیم جدا می شدم از عذاب وجدان دیوانه می شدم. همین جا می خواهم از آقای ساکت و حسینی تشکر کنم که تا این حد برای ماندن من در سپاهان تلاش کردند و از طرفی می خواهم از هواداران سپاهان تشکر کنم که در این چند روز مرا مورد لطف خودشان قرار دادند.
بنگر در ارتباط با رعایت سقف قرارداد هم گفت: به قرآن سقف قراداد را رعایت کردم. من با آقای عزیزمحمدی صحبت کردم و ایشان گفت در این فصل اجازه نمی دهیم هیچ کسی بالاتر از سقف قرارداد ببندد و از من هم خواست به این قانون احترام بگذارم.
بنگر در رابطه با عدم پیوستنش به داماش هم گفت: من همین جا از آقای عابدینی و هواداران داماش عذرخواهی می کنم اما من همان روزی که با آقای عابدینی صحبت کردم هم 10بار به ایشان گفتم اگر سپاهان نشد به داماش خواهم رفت.
بازیکن شماره 8 سپاهان در پایان گفت: خوشحالم که با تمدید قراردادم سالهای حضورم در سپاهان به شماره پیراهنم رسید. همین جا می خواهم یک خواسته از هواداران داشته باشم که در فصل آینده برای تیمشان سنگ تمام بگذارند. متاسفانه فصل گذشته در چند بازی مثل بازی با بنیادکار استقبال خوبی از بازی های ما نشد و این موضوع که برای هواداران سپاهان بردن تیمشان عادی شود اتفاق خوبی نیست. با حضور لوکا که سپاهان را خوب می شناسد باید قهرمان آسیا شویم و بایستی برای این اتفاق همه تلاش کنند
















