برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

نانی در اولدترافورد می‌ماند

ستاره پرتغالی تیم فوتبال منچستریونایتد با وجود حضور اشلی‌یانگ 17 میلیون پوندی باز هم اولدترافورد را ترک نخواهد کرد.
 نانی که در فصل گذشته یکی از ستاره‌های تیم فوتبال منچستریونایتد بود، قصد دارد همچنان به حضورش در این تیم ادامه دهد.

برخی رسانه‌ها پیش از این خبر از علاقه رئال مادرید برای جذب این بازیکن داده بودند.

نانی پس از مطلع شدن از شایعات مربوط به نقل و انتقالات گفت: من در منچستریونایتد شرایط خوبی دارم و از وضعیتم راضی هستم، اما این که می‌شنوم باشگاه‌های دیگر برای جذب من پیشنهاد داده‌اند یا به نوعی علاقه‌شان را نشان داده‌اند برایم خوشایند است.

نانی در پاسخ به این سوال که آیا دوست دارد روزی با مورینیو کار کند، گفت: قطعا همین طور است، اما در حال حاضر من بازیکن باشگاه منچستریونایتد هستم.

گفته می‌شود، سر الکس فرگوسن قصد دارد در چند روز آینده جلسه‌ای را با نانی داشته باشد تا درباره نقش و عملکرد در تیم با توجه به حضور اشلی‌یانگ در فصل آینده توضیح دهد.

باشگاه منچستریونایتد که با توجه به خرید اشلی‌یانگ و در نظر گرفتن ستاره‌هایی مانند ده‌خیا، با مشکل مالی روبرو شده است که همین مساله بر شایعات مبنی بر جدایی این هافبک 24 ساله دامن می‌زند.
تاریخ: 1390/4/4
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: