برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

کشتی‌گیران 74 کیلو در آسیا و جهان عملکرد موفقی نداشتند گودرزی: نقره سال گذشته جهان را به طلا تبدیل می‌کنم

خبرگزاری فارس: دارنده نشان نقره کشتی آزاد 2010 جهان گفت: هدفم این است که امسال مدال نقره سال گذشته جهان را به طلا تبدیل کنم.


صادق گودرزی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبری فارس «توانا»، درباره حضورش در مرحله نهایی انتخابی تیم ملی کشتی آزاد گفت: شرایط خوبی دارم. پیش از رقابت‌های قهرمانی آسیا 3 اردو زیر نظر کادر فنی تمرین کردم و در حال حاضر هم تمریناتم را در ملایر زیر نظر پدرم پیگیری می‌کنم.
وی در ادامه افزود: مشکل خاصی ندارم و مراحل وزن کم‌کردن و ریکاوری را دنبال می‌کنم و خودم را برای انتخابی تیم ملی آماده می‌کنم.
دارنده نشان نقره کشتی آزاد 2010 جهان درباره رقیبانش در 74 کیلو و آمادگی برای پوشیدن دوبنده تیم ملی در جهانی گفت: کشتی‌گیرانی که در مسابقات قهرمانی آسیا و جام جهانی در 74 کیلو به میدان رفتند کارنامه مشخصی دارند و از 8 کشتی، 2 برد بیشتر نداشتند. به نظرم این 3 - 4 کشتی‌گیر که در 74 کیلو در این مسابقات شرکت کردند، عملکرد آنقدر موفقی نداشتند که بتوان در جهانی روی آنها حساب کرد.
گودرزی تصریح کرد: امیدوارم برای سومین سال پیاپی هم بتوانم دوبنده تیم ملی را در 74 کیلو بر تن کنم. هدفم این است که امسال مدال نقره سال گذشته جهان را به طلا تبدیل کنم و مسابقات انتخابی تیم ملی پله‌ای است که برای عضویت در تیم ملی در مسابقات قهرمانی جهان باید از آن بالا بروم.
دارنده نشان برنز جهان در سال 2009 دانمارک گفت: تمام تلاشم را انجام می‌دهم و زحمت زیادی هم کشیده‌ام. هدفم رسیدن به طلای جهانی ترکیه و جبران ناکامی و شکست سال گذشته مقابل حریف روسی است.
انتهای پیام/م

تاریخ: 1390/4/6
کلمات کلیدی: ، ، ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: