برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

آخرین وضعیت نقل و انتقالات باشگاه استقلال

قرارداد سید جلال حسینی مدافع فصل گذشته سپاهان امروز (سه شنبه) با باشگاه استقلال امضا می شود.

**پس از آن که سید مهدی رحمتی با استقلال قراداد امضا کرد، زمینه حضور سید جلال حسینی مدافع ملی پوش سپاهان هم در جمع آبی پوشان فراهم شد.

حسینی توافقات کلی را با باشگاه استقلال انجام داده و قرار است ظهر امروز قراردادش را با استقلال ثبت کند.

به گفته مسئولان باشگاه استقلال، مذاکرات نهایی با حسینی در جایی بیرون از ساختمان باشگاه برگزار می شود.

حسینی و رحمتی پس از پایان اردوی اتریش در تمرینات استقلال حاضر می شوند.

 


**منصور پورحیدری سرپرست تیم فوتبال استقلال که در کنار سایر مسئولان وظیفه مذاکره و جذب بازیکنان را بر عهده دارد، مامور بازگرداندن خسرو حیدری به استقلال است.

حیدری که در پایان لیگ نهم از استقلال جدا شد، یک سال دیگر با سپاهان قرارداد دارد و باید برای حضور در استقلال بخشی از مبلغ قراردادش را به سپاهان بپردازد.

پورحیدری روز گذشته در مصاحبه ای اعلام کرده بود، حیدری فصل آینده در جایی به غیر از استقلال بازی نمی کند.

 

**فابیو جانوآریو دیگر هافبک سپاهان که همانند حیدری در لیگ نهم از استقلال جدا شد و به سپاهان رفت، یک سال دیگر با این باشگاه قرارداد دارد.

گفته می شد، جانوآریو هم در لیست استقلال قراردارد و تلاش ها برای بازگرداندن این بازیکن شروع شده، ولی به گفته یک منبع آگاه در باشگاه استقلال لیست آبی پوشان در صورت جذب تیموریان و حیدری پر می شود و آنها دیگر نمی توانند بازیکن لیگ برتری به خدمت بگیرند.

 

**فرشید طالبی مدافع فصل گذشته ذوب آهن از نخستین بازیکنانی بود که با باشگاه استقلال وارد مذاکره شد.

یکی از شروط اصلی او این بود که استقلال تیم قدرتمندی را جمع کند.

طبق قرار، طالبی با باشگاه استقلال اگر این باشگاه در فصل نقل و انتقالات بازیکنان خوبی جمع کند به آبی پوشان پاسخ مثبت می دهد.


گفته می شد با جذب سید جلال حسینی حضور طالبی در استقلال منتفی می شود، ولی این مدافع همچنان مد نظر فتح اله زاده است و مذاکرات با او ادامه دارد.
 

تاریخ: 1390/4/7
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: