برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

4 ماه است به باشگاه استقلال پول نرسیده پورحیدری: تلاش می‌کنیم 80 درصد از نفرات مورد نظر کادر فنی را بگیریم

خبرگزاری فارس: سرپرست تیم استقلال گفت: اگر نگویم به طور صددرصد اما سعی می‌کنیم 80 درصد از نفرات مورد نظر کادر فنی را جذب کنیم.


به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، منصور پورحیدری در حاشیه تمرین امروز استقلال درباره وضعیت این تیم اظهار داشت: اکنون وضعیت استقلال در حد صفر است. مظلومی لیستی را به ما داده و در حال تهیه آن هستیم. اگر نگویم به طور صددرصد اما سعی می کنیم 80 درصد از نفرات مورد نظر کادر فنی را جذب کنیم. مذاکرات زیادی داشته‌ایم و شاید بیشتر از سهمیه لیگ برتری صحبت کرده‌ایم ولی تا این مذاکرات قطعی نشود نمی‌توان اسمی آورد.

وی درباره وضعیت بودجه استقلال گفت: سال گذشته طبق قول و قراری که بین سازمان و فتح‌الله‌زاده وجود داشت، 50 درصد هزینه‌ها را سازمان تربیت بدنی تقبل کرد و مابقی را باشگاه باید درآمدزایی می‌کرد. این طور نیست که به طور صد در صد تحت پوشش دولت باشیم. شاید بعضی از مدیران صد در صد پول خود را از دولت بگیرند ولی پرسپولیس و استقلال این شرایط را ندارند. تمام تلاش‌مان این است که بتوانیم موارد مالی را رعایت کنیم اما مردم از استقلال انتظار دارند که تیم خوبی بسته شود.

سرپرست تیم استقلال درباره اینکه عزیز محمدی اعلام کرده 70 درصد هزینه باشگاه‌ها را دولت پرداخت می‌کند، عنوان کرد: من اصلا این موضوع را قبول ندارم. شاید اکثر باشگاه‌ها 70 درصد از دولت بگیرند اما پرسپولیس و استقلال 50 درصد بیشتر بودجه نمی‌گیرند اما هستند باشگاه‌هایی که 100 درصد بودجه خود را از دولت می‌گیرند. من معتقدم که باید بر اساس نیاز باشگاه‌ها سقف در نظر بگیرند. مثلا به همه باشگاه‌ها یک مبلغ پول داده شود و بعد دیگر آن دست مدیر است که چه طور از این پول استفاده کند.

پورحیدری با بیان اینکه این فقط فوتبال نیست که غیرحرفه‌ای است بلکه بخش‌های دیگر هم غیرحرفه‌ای عمل می‌کنند، ادامه داد: نمونه آن تلویزیون است. بابت پخش مسابقات و برنامه‌های فوتبالی چقدر پول به فوتبال می‌دهند؟ اگر همه چیز ما حرفه‌ای باشد بازیکن ما هم حرفه‌ای می‌شود. شما فکر می‌کنید این پولی که به بازیکنان داده می‌شود پول است؟ بالاتر از این پول را کشورهای عربی می‌دهند. بازیکن حرفه‌ای باید 24 ساعت در اختیار باشگاه باشد. اگر هزینه‌ها درست و اصولی باشد، هیچ مشکلی پیش نمی‌آید. باید به همه باشگاه‌ها یک میزان بودجه داده شود و بقیه دست مدیر است که چه طور از این پول استفاده کند.

وی افزود: وقتی پول در حساب مدیر باشگاه باشد خیلی مسائل رعایت می‌شود. مردم باید بدانند که به پرسپولیس و استقلال فقط 50 درصد بودجه دولتی داده می‌شود و اجازه هم دست خودشان نیست. یک واقعیت است مثلا فتح‌الله زاده هر کاری که می‌خواهد انجام دهد باید آن را اطلاع بدهد اما باشگاه‌های دیگر پول دارند. شما فکر می‌کنید اصفهان، تبریز، اهواز از کجا هزینه می‌کنند؟ آیا همه آنها خصوصی هستند.

پورحیدری تصریح کرد: مدیر می‌خواهد تیم ببندد. بازیکن برای قرارداد بستن حداقل 20 درصد قرارداد خود را می‌خواهد. باشگاه‌های دیگر چون پول دارند راحت‌ترند اما باز تاکید می‌کنم استقلال چون استقلال است باید تیم خوبی ببندد.

وی گفت: انتظارات از این تیم زیاد است. سال گذشته یکسری مشکلات داشتیم اما دست پرویز مظلومی باز نبود. امسال اگر قهرمانی می‌خواهیم و انتظار هم همین است، باید تیم خوبی ببندیم ولی در بحث بودجه نسبت به دیگران ضعیف‌تر هستیم. حدود 4ماه است به باشگاه استقلال پول نرسیده و هزینه تمرین را نمی‌توانیم بگیریم. تا زمانی که تکلیف سازمان تربیت بدنی مشخص شود، استقلال همین وضع را دارد.
انتهای پیام/

تاریخ: 1390/4/7
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: