برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

مارسی به دنبال بازگرداندن دروگبا

خبرگزاری فارس: دیدیه دروگبا که سال 2004 از مارسی به چلسی پیوست ممکن است بار دیگر به این تیم فرانسوی بازگردد.


به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از ساکرنت، دروگبا مهاجم ساحل عاجی چلسی پس از گذارندن یک فصل در مارسی و بنا به درخواست خوزه مورینیو سرمربی وقت چلسی با مبلغ 24 میلیون پوند راهی لندن شد.

پس از گذشت هفت سال درخشان در ترکیب آبی‌های لندن و با توجه به تغییراتی که در این تیم رخ داده، سران باشگاه مارسی امیدوارند بتوانند دروگبای 33 ساله را به فرانسه بازگردانند.

دروگبا در کتاب خاطرات خود در مورد مارسی می‌نویسد: چطور می‌توانم در مورد این باشگاه صحبت نکنم؟ علاقه من به این باشگاه مانند ویروسی بود که وارد رگ‌های من شد. پیش از آنکه به این تیم بپیوندم نیز علاقه بسیاری به آن داشتم و حضور یک ساله من در این تیم کافی بود تا آنها قلبم را بدزدند.

وینسنت لابرون رئیس مارسی در مورد حضور دوباره دروگبا در این تیم گفت: دوست داریم دیدیه را به مارسی بازگردانیم. مسئله اصلی میزان دستمزد وی است. راه‌هایی داریم که می‌توانیم به مدت چهار سال دستمزد دروگبا را بپردازیم ولی باید بگویم نمی‌توانیم 11 دیدیه دروگبا در ترکیب تیم داشته باشیم.
انتهای پیام/ا

تاریخ: 1390/4/8
موضوع: فوتبال
کلمات کلیدی: ، ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: