برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

کی‌روش: سوپرمن یا جادوگر نیستم

کارلوس کی‌روش می‌گوید، سوپرمن یا جادوگر نیست و اگر نیاز باشد، اطلاعات و دانش خود را در اختیار مربیان ایرانی می‌گذارد.

سرمربی تیم ملی فوتبال درباره پرداخت شدن مطالبات مالی‌اش از سوی فدراسیون و این موضوع که آیا مبلغ قرارداد خود با فدراسیون فوتبال را اعلام می‌کند یا خیر؟ گفت: صادقانه بگویم وقتی بحث فوتبال یا اعلام اسامی بازیکنان تیم ملی باشد، وظیفه من است که پاسخ هواداران را بدهم اما مسائل مالی جزو مسائل شخصی است و من نمی‌توانم در این باره هیچ صحبتی بکنم. پرداخت شدن یا نشدن پول من یک موضوع خصوصی است.

وی با بیان اینکه اگر فدراسیون فوتبال زمانی او را نخواهد از تیم ملی می‌رود، گفت: اعتماد داشتن به همدیگر و راضی بودن از شرایط کاری مهم‌ترین چیزی است که باعث موفقیت می‌شود. مطمئن باشید اگر فدراسیون فوتبال من را نخواهد از تیم ملی می‌روم اما نباید به هر چیزی که در رسانه‌ها مطرح می‌شود اعتماد کرد.

کی‌روش افزود: نوع کار کردن و فلسفه کاری من با سایر مربیان متفاوت است. اگر انتقادی به فدراسیون داشته باشم و یا کم و کاستی‌ای در کارم مشاهده کنم، آن را به ترابیان و یا فدراسیون فوتبال اطلاع می‌دهم و از آن دسته مربیان نیستم که مشکلات خود را با مطبوعات در میان بگذارم. اصلا دلیل اینکه من به عنوان مربی تیم ملی ایران انتخاب شده‌ام، این است که از دانش مربی‌گری خود به فوتبال ایران چیزی اضافه کنم و اگر قرار بود که من هم مثل مربیان گذشته باشم، به ایران نمی‌آمدم.

سرمربی تیم ملی با بیان اینکه من سوپرمن یا جادوگر نیستم گفت: در بخشی از قرارداد من با فدراسیون فوتبال آمده که زمانی که کلاس‌های مربی‌گری فوتبال در ایران برگزار می‌شود، من هم کمک کنم و دانش و تجربه خود را در اختیار مربیان ایرانی قرار دهم. در هر صورت من سوپرمن یا جادوگر نیستم و یک مربی حرفه‌ای هستم که اگر لازم باشد تجربه خود را در اختیار سایرین می‌گذارم.

سرمربی پرتغالی تیم ملی درباره شایعه مذاکره او با باشگاه پورتو هم گفت: قطعا مشخص است که من هیچ مذاکره‌ای با پورتو نکرده‌ام چرا که واضح است که من با ایران سه سال قرارداد دارم و پورتو هم از این موضوع مطلع است. البته این موضوع جدیدی نیست و حتی زمانی که هنوز سرمربی ایران نشده بودم و در حال مذاکره با فدراسیون بودم از چند باشگاه پیشنهاد داشتم اما با هیچ کدام از آنها مذاکره نکردم چرا که می‌خواستم به ایران بیایم.

 

تاریخ: 1390/4/10
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: