برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

مانند اسپانیا قهرمان می‌شویم کامبیاسو: تساوی با بولیوی پایان دنیا برای آرژانتین نیست

خبرگزاری فارس: بازیکن تیم‌ملی فوتبال آرژانتین گفت: تساوی با بولیوی به‌منزله پایان دنیا نیست.


به گزارش خبرگزاری فارس استبان کامبیاسو در گفت‌وگویی با شبکه‌ سی‌.وی‌.آر اظهار داشت: در بازی با بولیوی ما دو امتیاز از دست دادیم، دو امتیازی که باید به‌حساب آرژانتین واریز می‌شد. ولی دنیا به هیچ‌وجه برای ما به آخر نرسیده است.

وی افزود: در پیکارهای جام‌جهانی اسپانیا ابتدا باخت، ولی عاقبت قهرمان شد. ما هم می‌توانیم به قهرمانی برسیم. از طرفی تا روز آخر مرحله گروهی اتفاقاتی غیرقابل پیش‌بینی برای دیگر حریفان روی خواهد داد. پس احتمال اینکه دیگر حریفان هم‌‌گروهی یعنی کلمبیا و کاستاریکا از هم امتیاز بگیرند، زیاد است. بنابراین جانب خوش‌بینی را از دست نخواهیم داد. هرچند که کار را اندکی دشوارتر می‌بینیم، فکر می‌کنم از بازی با بولیوی خیلی درس گرفتیم.

این بازیکن اینترمیلان ایتالیا در این مصاحبه به نکاتی از بازی نخست تیمش در پیکارهای کوپا‌آمه‌ریکا که بامداد روز شنبه (امروز) انجام گرفت و به تساوی یک بر یک خاتمه یافت،‌ این‌چنین اشاره کرد:


*آقای کامبیاسو، در اولین بازی کوپا‌آمه‌ریکا، با تساوی یک بر یک مقابل بولیوی، نمایشی خارق‌العاده ارائه نکردید. آیا رویای کسب جام با این نتیجه رنگ باخت؟
خیر، به هیچ‌وجه. ما تازه در ابتدای جام هستیم. فقط یک بازی انجام دادیم، مصافی که دیدار افتتاحیه جام بود و دشواری‌های زیادی هم داشت. اطمینان دارم به مرور وضعیت بهتر خواهد شد.

*ولی هواداران انتظاری متفاوت داشتند.
به نظر هواداران همیشه احترام گذاشته‌‌ایم. پس از این هم باز احترام خواهیم گذاشت. معتقدم نتایج ما،‌ مرهون حمایت‌های بی‌‌شائبه آنان است. پس متوجه ناراحتی‌ آن‌ها می‌شویم و می‌دانیم تساوی با حریفی مثل بولیوی، مورد پسندشان نیست.

*می‌پذیرید که این تساوی باعث ناراحتی مردم شد؟
بله. ولی این را هم عنوان می‌کنم که تساوی در بازی اول یک جام مثل کوپا آمه‌ریکا، از دید من نتیجه‌ای غم‌انگیز، ولی فاجعه نیست.

*منظورتان چیست؟
این نکته که با تساوی مقابل بولیوی فاجعه‌ای رخ نداده است. یعنی دنیا برای ما به آخر نرسیده است.

*آیا این یک حرف تکراری از بازیکنی با سابقه مثل شما نیست؟
تکراری؟ چرا تکراری؟ در همه تورنمنت‌ها چنین نتایجی ثبت می‌شود. بخصوص در ابتدای کار که هنوز همه چیز روی روال قرار ندارد. من باوری مثل شما ندارم، ناراحتم که در بازی اول به جای برد به تساوی رسیدیم. ولی ...

*ولی چه؟
قصد توجیه ندارم. در یک بازی سخت که انرژی زیادی گرفت، واضح است که برنده نشدیم. ولی در نظر بگیرید گل حریف، چیزی در حد اتفاق بود. درست است ما به قدر کافی دقیق نبودیم. ولی جایی برای جبران وجود دارد. فقط کمی صبر و حوصله می‌خواهد که نشان دهیم. مطمئنم که در بازی بعدی یعنی دیدار روز چهارشنبه با کلمبیا،‌ چهره واقعی آرژانتین را خواهیم دید.

*خیلی خوش‌بین هستید؟
بله. چون تیم کشورم را می‌شناسم، می‌‌دانم آنچه برابر بولیوی ارائه شد، توان واقعی نبود. البته از دیدگاهی این نتیجه را به سود آرژانتین ارزیابی می‌کنم.

*به سود، چطور؟
بله. به جام جهانی 2010 برمی‌گردم. در آن جام قهرمان پیکارها یعنی اسپانیا در بازی اول بازنده شد. ولی در پایان جام، ‌همه جام قهرمانی را در دستان چاوی، اینیستا، کاسیاس و دیگر بازیکنان تیم دیدند.

*معتقدید تساوی با بولیوی به بهبود اوضاع تیم ملی آرژانتین کمک خواهد کرد؟
بطور قطع همین‌طور است. تک‌تک نفرات تیم ملی باید متوجه ‌شوند کوپا آمه‌ریکا 2011 بازی‌های ساده و معمولی نیست. یعنی هر تیمی که در آن حاضر است،‌ می‌خواهد برای قهرمانی بجنگد. از این رو اکنون هوشیار شده‌ایم و می‌دانیم نیاز به صرف انرژی بیشتری داریم. باید بیشتر دقت کنیم و آمادگی بهتری ارائه کنیم.

*فکر نمی‌کنید این نتیجه حتی صعود تیم به مرحله بعد را با دشواری بیشتری روبرو کند؟
در بازی با بولیوی ما دو امتیاز از کف دادیم. دو امتیازی که باید اکنون به حساب آرژانتین واریز می‌شد. ولی تکرار می‌کنم دنیا به هیچ‌وجه برای ما به آخر نرسیده است. تا روز آخر مرحله گروهی اتفاقاتی غیرقابل پیش‌بینی برای دیگر حریفان روی خواهد داد، پس احتمال اینکه دیگر حریفان هم‌‌گروهی یعنی کلمبیا و کاستاریکا از هم امتیاز بگیرند، زیاد است. بنابراین جانب خوش‌بینی را از دست نخواهیم داد. هرچند که کار را اندکی دشوارتر می‌بینیم. من فکر می‌کنم از بازی با بولیوی خیلی درس گرفتیم.
انتهای پیام/آ

تاریخ: 1390/4/11
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: