چرخش 180 درجهای تمایل رئیس ناپولی برای واگذاری همشیک به اینتر
خبرگزاری فارس: رئیس باشگاه ناپولی ایتالیا با گردش 180 درجهای اعلام کرد که مایل است هافبک تیمش را بهجای میلان به اینتر واگذار کند.
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از کوریره دلو اسپورت، طی ماههای گذشته همواره خبرهایی در مورد پیوستن مارک همشیک هافبک اسلواک ناپولی به میلان شنیده میشد ولی در نهایت رئیس این باشگاه اعلام کرد که دوست دارد مارک را به نرآتزوری واگذار کند.
دیلورنتیس در اینباره گفت: قیمت انتقال او 100 میلیون یورو است. اگر هم بخواهیم او را در ایتالیا به تیمی واگذار کنیم، ترجیح میدهیم آن تیم اینتر باشد. با اینکه مدتها خبرهایی در مورد علاقه میلان به همشیک منتشر شده ولی آدریانو گالیانی در این مورد با من صحبتی نداشته است. این در حالی است که ماسیمو موراتی، مالک اینتر بسیار مودبانه در اینباره با من گفت و گو کرده است.
دیلورنتیس ادامه داد: او 3 سال پیش در مورد انتقال همشیک با من صحبت کرد. 2 ماه پیش نیز تماس گرفت و در ادامه صحبتهای سالهای گذشته اعلام کرد که هنوز هیچچیز تغییر نکرده و ما باز هم به دنبال جذب همشیک هستیم.
وی افزود: در ابتدا پاسخ من به موراتی منفی بود ولی رفتار وی به شدت مرا تحت تاثیر قرار داد و در نهایت به او گفتم که اگر تغییری در شرایط بوجود آمد و باشگاه تصمیم گرفت مارک را بفروشد، بدون شک او را به اینتر خواهیم فرستاد.
انتهای پیام/آ
















