برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

یک تمرین دهنده خارجی تا پایان هفته می‌آید فریبا: تعداد نفرات در اردوی استقلال کمتر از سال گذشته نیست

خبرگزاری فارس: مربی تیم فوتبال استقلال گفت: تعداد نفراتمان در اردوی کردان نسبت به سال گذشته کمتر نیست.


بهتاش فریبا در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد شرایط اردوی کردان و تعداد کم بازیکنان نسبت به اردوی سال گذشته عنوان کرد: اردو در روز اول به خوبی پیش رفت. تعداد نفراتمان کم نیست اما نسبت به سال قبل تعداد ملی پوشانمان بیشتر شده است. اکنون پژمان منتظری، سید مهدی رحمتی، سید جلال حسینی و آندرانیک تیموریان در اردوی تیم ملی هستند. تکلیف حضور خسرو حیدری هم امروز مشخص می شود.

وی در خصوص این که تکلیف فرزاد آشوبی چه می شود، گفت: در مورد این بازیکن باید مظلومی تصمیم بگیرد. او فعلا در تمرینات نیست.
این مربی در خصوص این که مظلومی چه زمانی به برزیل می رود، اظهار داشت: پایان هفته مظلومی به برزیل می رود و احتمالا چند روز اول اردوی ترکیه همراه ما نیست. البته در ترکیه بیشتر کارهای بدنی انجام می دهیم و بازیکنان باید با مولایی کار کنند.

فریبا همچنین اعلام کرد: قرار است تا پایان هفته هم یک تمرین دهنده خارجی هم به کادرفنی اضافه شود.
انتهای پیام/

تاریخ: 1390/4/12
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: