برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

/اخبار کوتاه از سپاهان/ غیبت نویدکیا به دلیل ازدواج، بلاتکلیفی حیدری و جلسه با جانواریو

خبرگزاری فارس: یکی از دلایل غیبت کاپیتان سپاهان در تمرینات این تیم تدارک مراسم ازدواج این بازیکن اعلام شد.


به گزارش خبرگزاری فارس، غیبت های محرم نویدکیا، کاپیتان سپاهان در تمرینات این تیم شائبه هایی مبنی بر اینکه او نمی خواهد با لوکا بوناچیچ همکاری کند را پیش آورده، اما این بازیکن به تازگی ازدواج کرده و به همین دلیل درگیر این مراسم است. البته سوتفاهم‌های وی با باشگاه سر مسائل مالی و همچنین همکاری با بوناچیچ نیز وجود دارد که قرار شده به زودی این مشکلات برطرف شوند.

*برای حضور خسرو حیدری، مدافع سپاهان در تیم استقلال و صدور رضایتنامه این بازیکن از سوی باشگاه اصفهانی هنوز اقدامی از سوی حیدری صورت نگرفته است. این بازیکن که اکنون همراه تیم ملی در اتریش به سر می برد برای جدایی از سپاهان طبق استعلامی که از سازمان لیگ گرفته باید مبلغی را به باشگاه سپاهان بدهد و تاکنون این اقدام از سوی حیدری صورت نگرفته است.

* در حالی که گفته می شود فابیو جانواریو به دلیل مسائل مالی شاید با باشگاه سپاهان به توافق نرسد و به همین دلیل به تراکتورسازی برود. شب گذشته جلسه ای با محمدرضا ساکت، مدیرعامل باشگاه داشت که ظاهرا در این جلسه هافبک برزیلی با باشگاه به توافق مالی رسیده است.

* درحالی که مذاکرات ساکت با وحید طالب لو و 2 گزینه دیگر گلری یعنی رحمان احمدی و میثاق معمارزاده همزمان پیش می رود اما هنوز این باشگاه با این سه گزینه به نتیجه نهایی نرسیده است.
انتهای پیام/خ

تاریخ: 1390/4/13
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: