برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

/مسابقات وزنه‌برداری جوانان جهان - مالزی/ باقری: به توانایی‌های رستمی برای قهرمان جهان شدن اعتماد داشتم

خبرگزاری فارس: سرمربی تیم ملی وزنه‌برداری جوانان گفت: به توانایی‌های کیانوش رستمی برای کسب عنوان قهرمانی جهان اعتماد داشتم.


کورش باقری در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبری فارس «توانا» در مورد کسب مدال کیانوش رستمی در رقابت‌های وزنه‌برداری قهرمانی جوانان جهان گفت: ‌به توانایی‌های کیانوش برای کسب این عنوان اعتماد داشتم و می‌دانستم وی می‌تواند کار بزرگی را انجام دهد هرچند که حریفش نایب قهرمان بزرگسالان اروپا بود.
وی ادامه داد: حرکات یک ضرب باعث شد معادلات ما بهم بخورد چرا که فکر نمی‌کردم رستمی وزنه 171 کیلوگرمی را بیندازد چون او پیش از این در تمرینات وزنه 174 کیلوگرمی را هم بالای سر برده بود.
باقری تاکید کرد: رستمی در دو ضرب خوب کار کرد و توانست وزنه 210 کیلوگرمی را به راحتی بلند کند البته اگر لازم بود، وی توانایی بلند کردن وزنه سنگین‌تر را هم داشت.
سرمربی تیم ملی وزنه‌برداری جوانان گفت: خوشحالم در وزنی که روس‌ها مدعی بودند مدال گرفتیم چرا که با روسیه و چین برای کسب مقام قهرمانی جهان رقابت نزدیکی داریم و مدال طلای کیانوش به ما کمک می‌کند که اولین مقام قهرمانی جهان که بهترین مقام وزنه‌برداری ایران در تاریخ وزنه‌برداری جهان است را بدست بیاوریم.
انتهای پیام/م

تاریخ: 1390/4/14
موضوع: فوتبال
کلمات کلیدی: ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: