برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

با قانون جدید جلوی درآمدزایی برخی مربیان را گرفتیم

رئیس سازمان لیگ برتر فوتبال با اشاره به قانون جدید برای فعالیت مربیان گفت: بعضی‌ها از این طریق درآمدزایی می‌کنند که جلوی این مسئله را گرفتیم.

عزیز محمدی در گفت‌وگو بافارس در مورد ساعت بازی‌ ها در هفته های اول لیگ که در ماه مبارک رمضان برگزار می‌ شود، عنوان کرد: ساعت شروع مسابقات در ماه رمضان یک ساعت و 15 دقیقه بعد از اذان مغرب است. (ساعت اذان مغرب در روز 11 مرداد که آغاز لیگ برتر و روز دوم ماه رمضان است، 20:28 است.)

وی در مورد تمرین تیم ها در ماه رمضان اظهار داشت: به کلیه باشگاه ها اعلام کرده ایم تمرینات خود را بعد از اذان برگزار کنند یا در ساعتی باشد که بلافاصله اذان گفته شود.

محمدی در مورد آی دی کارت خبرنگاران که قرار است سازمان لیگ آنها را صادر کند، گفت: تا قبل از شروع فصل به رسانه ها در کلیه استان ها اعلام می کنیم که اسامی خبرنگاران، عکاسان و فیلمبرداران خود را به سازمان لیگ اعلام کنند و پس از تایید حراست فدراسیون،‌ برای آنها آی دی کارت برای کلیه بازی ها صادر می شود. حتی برای دربی هم این آی دی کارت استفاده می شود.

رئیس سازمان لیگ در خصوص اینکه مربیان نمی توانند در یک فصل در بیش از دو تیم فعالیت کنند و باید سقف 350 میلیون تومان را هم رعایت کنند، به فارس گفت: اگر یک مربی با تیمی قرارداد 350 میلیون تومانی امضا کند و پس از برکناری، کل این پول را بگیرد در صورتی که بخواهد به تیم دیگری برود، دیگر نمی تواند قرارداد مالی داشته باشد. در صورتی که این مربی بخشی از 350 میلیون تومان را گرفت، در تیم دوم باید به اندازه ای قرارداد مالی امضا کند که در نهایت به 350 میلیون تومان برسد نه بیشتر.

وی ادامه داد: سال گذشته هم این بخشنامه را به باشگاه ها داده بودیم اما برخی مربیان با عناوین دیگری مثل مدیر فنی با تیم های دیگر قرارداد بستند. امسال جلوی این قضیه هم گرفته شده و یک مربی فقط با دو باشگاه می تواند همکاری کند و دیگر حق ندارد با عناوین دیگر با باشگاهی به توافق برسد. بعضی ها از این طریق درآمدزایی می کنند که جلوی این مسئله را گرفتیم.

محمدی در ارتباط با اینکه وضعیت نفت تهران چه شد، گفت: هنوز نامه ای به سازمان لیگ مبنی بر انتقال این تیم به اراک داده نشده است. ما هم نگران وضعیت تیم هایی که هنوز وضعیتشان مشخص نشده هستیم و باید منتظر بمانیم تا تکلیفشان روشن شود.
 

تاریخ: 1390/4/15
کلمات کلیدی: ، ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: