برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

سال آینده محکوم به قهرمانی هستیم آربلوا: رئال مادرید این ‌همه تلخی را تحمل نمی‌کند

خبرگزاری فارس: مدافع ملی‌پوش تیم فوتبال رئال مادرید گفت: باید قبول کنیم که سه سال ناکامی برای مردم پایتخت خیلی زیاد است و رئال این همه تلخی را تحمل نمی‌کند.


به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از مارکا اسپانیا، آلوارو آربلوا مدافع مورد علاقه مورینیو تصریح کرد: رئال مادرید این‌همه تلخی را تحمل نمی‌کند، اگر در سال گذشته بین برخی بازیکنان درگیری لفظی ایجاد می‌شد، اگر هواداران گاهی به ما توهین می‌کردند ریشه در ناتوانی در هضم واقعیت داشت، در سال آینده همه ما محکوم به قهرمانی در لالیگا هستیم.

وی افزود: این کمترین چیزی است که باید به هواداران خود هدیه دهیم و اگر هیچ هواداری از قهرمانی ما در لالیگا خوشحال نشود نباید تعجب کنیم، چرا که مردم خیلی وقت است منتظر دهمین قهرمانی ما در اروپا هستند.

آربلوا عنوان کرد: نیمار یا آخرو دو گزینه بسیار خوب هستند که اگر می‌شد هر دو را خریداری کنیم عالی بود، اما باید محدودیت‌های مدیریت را هم درک کرد. اگر مجبور باشم یکی را انتخاب کنیم گزینه آخرو انتخاب من خواهد بود.
انتهای پیام/آ

تاریخ: 1390/4/15
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: