برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

سقف قرارداد اجازه نداد استقلال پول بیشتری به من بدهد

بازیکن عراقی استقلال گفت: استقلالی‌ها حاضر بودند برای فصل آینده پول بیشتری به من بدهند اما سقف قرارداد مانع این کار شد.

سایت استاد دوحه قطر نوشت: جاسم کرار، با مبلغ 420 هزار دلار به استقلال پیوست تا در دو فصل آینده آبی‌پوشان را در رقابت‌های لیگ برتر و لیگ قهرمانان آسیا همراهی کند.

کرار در این باره گفت: یکی از بالاترین قراردادها را بین بازیکنان عراقی با استقلالی‌ها منعقد کردم. آنها حتی حاضر بودند بیشتر از این مبلغ هم به من بدهند اما قانون سقف قرارداد مانع این کار شد.

وی ادامه داد: پیشنهادات بالاتری نیز داشتم اما ترجیح دادم برای فصل آینده با استقلال که یکی از قدرتمندترین و بهترین تیم‌های ایران و آسیا است قرارداد ببندم.

این بازیکن عراقی گفت: امیدوارم با این تیم به موفقیت برسم به خصوص اینکه فصل گذشته با تراکتورسازی نیز در جدول رده‌بندی به جایگاه خوبی رسیدم.

به گزارش فارس، جاسم کرار در حالی این مصاحبه را انجام داده که شایعاتی مبنی بر حضور این بازیکن در الوصل امارات که سرمربیگری آن را مارادونا به عهده گرفته است به گوش می‌رسد.
 

تاریخ: 1390/4/15
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: