برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

حسینی با سپاهان تمدید کرد

سید جلال حسینی قراردادش را یک فصل دیگر با سپاهان تمدید کرد.

در حالی که استقلالی‌ها در انتظار پایان اردوی تدارکاتی تیم ملی در اتریش هستند تا طبق توافق به عمل آمده با بازیکنان ملی‌پوشی مانند سید جلال حسینی، سید مهدی رحمتی و آندرانیک تیموریان قرارداد امضا کنند، از اصفهان خبر رسید که سید جلال حسینی، مدافع فصل گذشته سپاهان یک سال دیگر در این تیم ماندنی شد.

مدیر برنامه‌های حسینی شب گذشته پس از مذاکرات نهایی و توافق به عمل آمده با مسئولان سپاهان، قرارداد داخلی را با این باشگاه امضا کرد تا به این ترتیب پس از محمد نصرتی که با وجود قرارداد داخلی‌ با استقلال سر از پرسپولیس درآورد، سید جلال حسینی هم از تور آبی‌ها بپرد.

با توجه به اینکه استقلالی‌ها هادی شکوری، امیر حسین صادقی و بیژن کوشکی را از دست داده‌اند و با توجه به عدم حضور نصرتی و حسینی این تیم باید فکری به حال خط دفاعی‌اش کند.
 

تاریخ: 1390/4/16
کلمات کلیدی: ، ، ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: