برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

در پایان لیگ کورسی بانوان/رکابزنان ترافیک تهران صدرنشین شدند/ دو رکورد ملی شکسته شد

مرحله اول از پنجمین دوره لیگ کورسی دوچرخه سواری بانوان کشور با صدرنشینی تیم ترافیک تهران به پایان رسید.

به گزارش خبرگزاری مهر، مرحله نخست از پنجمین دوره مسابقات دوچرخه سواری لیگ کورسی بانوان به مدت سه روز در دو بخش پیست و جاده  در تهران برگزار شد که در نهایت تیم ترافیک تهران با کسب 1414 امتیاز در صدر جدول قرار گرفت. تیم همدان با 1143 امتیاز در رده دوم و تیم پاسارگاد تهران هم با 981 امتیاز عنوان سوم را از آن خود کرد. 

در این رقابتها دو رکورد ملی کشورمان در رده سنی جوانان و بزرگسالان شکسته شد. در ماده 500 متر فروغ عباسی در رده سنی جوانان با زمان 39 ثانیه و 91 صدم ثانیه رکورد کشور را بهبود بخشید. وی سال گذشت رکورد کشور را به میزان 41 ثانیه و 5 صدم ثانیه ارتقاء داده بود.

زهرا صادق زاده هم در رده سنی بزرگسالان با زمان 37 ثانیه و 36 صدم ثانیه رکورد کشور را بهبود داد. در این مسابقات که در دو بخش جوانان و بزرگسالان برگزار شد، رقیه شریفی دو عنوان قهرمانی و یک عنوان دومی را از آن خود کرد. در پایان مسابقات رده سنی بزرگسالان که در 7 ماده برگزار شد، نتایج زیر بدست آمد:

ماده 500 متر سرعت پیست: 1- زهرا نجارصادق‌‌زاده(ترافیک تهران)، 2- آتوساعباسی (پاسارگاد تهران)، 3-مریم پورحسین (ترافیک تهران)
ماده 3 کیلومتر تایم تریل: 1- مریم جلالیه(ترافیک تهران)، 2- رقیه شریفی(ترافیک تهران)، 3- آتوسا عباسی(پاسارگاد تهران)
ماده 200 متر سرعت: 1- مریم پور حسین(ترافیک تهران)، 2- آتوسا عباسی(پاسارگاد تهران)، 3- ریحانه طالبی (همدان)
ماده دور حذفی: 1- رقیه شریفی (ترافیک تهران)، 2- مریم جلالیه (ترافیک تهران)، 3- آتوسا عباسی (پاسارگاد تهران)
ماده 45 کیلومتر استقامت جاده:  1-رقیه شریفی(ترافیک تهران)،2-نیکناز فاضلی(همدان)، 3-آتوسا عباسی(پاسارگاد تهران)
ماده تیم اسپرینت: 1-ترافیک تهران، 2- همدان،  3- سمنان
ماده دور امتیازی: 1-فرزانه شریفی(ترافیک تهران)، 2- مریم جلالیه (ترافیک تهران)، 3- نیکناز فاضلی (همدان)


تاریخ: 1390/4/18
کلمات کلیدی: ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: